To παραδέχτηκε! Η Δούκισσα είναι ερωτευμένη

H όμορφη Δούκισσα, βρήκε επιτέλους τον δικό της πρίγκιππα.
To παραδέχτηκε! Η Δούκισσα είναι ερωτευμένη



Ο έρωτας χτύπησε ξανά την πόρτα στην Δούκισσα κι έτσι βρήκε την ευτυχία στο πρόσωπο του Δημήτρη Θεοδωρίδη, μετά τον χωρισμό της από τον Χρήστο Χολίδη. Μπορεί κανένας από τους δύο να μην έχει επιβεβαιώσει ανοιχτά την σχέση τους, όμως ο φακός τους έχει απαθανατίσει μαζί χεράκι χεράκι...

Εκτός αυτών, όταν η κάμερα της εκπομπής "Μία" βρέθηκε στα παρασκήνια του Dancing with the Stars, η Δούκισσα παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς πως είναι ερωτευμένη, αφού όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή χαμογέλασε γεμάτη υπονοούμενα λέγοντας: "Ναι, σε ποιον δεν πάει ο έρωτας;".

Άλλωστε, δεν περιμέναμε να πει και κάτι παραπάνω αφού δεν θέλει να γίνεται στόχος για τα προσωπικά της, φροντίζοντας όσο γίνεται να μην βγάζει στη φόρα τις σχέσεις της. Πάντως, ο νέος της σύντροφος Δημήτρης Θεοδωρίδης, είναι γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και συγκεκριμένα πρόκειται για τον γιο της Ελένης Κόκκαλη και του Σάββα Θοεδωρίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους είναι ζευγάρι από το καλοκαίρι, ενώ γνωρίστηκαν από κοινές παρέες.

Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, σπούδασε Οικονομικά ενώ είναι απόφοιτος του κολλεγίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστώνης. Σε νεαρή ηλικία κατέλαβε τη θέση του διευθυντή σκάουτινγκ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και αργότερα αυτή του διευθυντή αθλητικής ανάπτυξης, ενώ από τον Ιανουάριο του 2014 είναι Β' Αντιπρόεδρος του Δ.Σ της Intrakat του Ομίλου Κόκκαλη.

Η... christmas spirit φωτογραφία που ανέβασε η Δούκισσα πριν λίγες ώρες στο Instagram! 

 

Oι δυο τους πριν ένα μήνα περίπου σε χαλαρή βόλτα ενώ κρατιούνται χέρι χέρι, μέσα από τον φακό του Ηello