Τι ζήτησε η πρωταγωνίστρια του Ταμάμ από τη νέα χρονιά;

"Για τη νέα χρονιά εύχομαι..."
Τι ζήτησε η πρωταγωνίστρια του Ταμάμ από τη νέα χρονιά;



Την λένε Λίλα Μπακλέση και από τον Οκτώβριο έχει μπει στα σπίτια μας μέσα από την πετυχημένη σειρά του Αντ1, Ταμάμ. Στη σειρά υποδύεται την Έλλη, την κόρη της Μαρίας Λεκάκη και ποτέ δεν είναι ήρεμη. Ίσως είναι κι αυτό ένα συστατικό για να ξεχωρίσεις στην ελληνική τηλεόραση. Η ηθοποιός σε συνέντευξη της στο εβδομαδιαίο περιοδικό 7 μέρες TV μίλησε για τις δικές της γιορτές.

"Πέρυσι στο χωριό μου, με πολλή ηρεμία, μπροστά στο τζάκι. Φέτος δουλεύω αλλά δεν με πειράζει καθόλου, παρότι δεν θα έχω ούτε ρεπό. Γιατί όταν έχω ρεπό στο Εθνικό θέατρο, έχω προγραμματισμένο γύρισμα για τη σειρά. Για τη νέα χρονιά εύχομαι είμαι γερή και δυνατή για να μπορέσω να κάνω όσα περισσότερα πράγματα μπορώ εγώ και η οικογένεια μου. Όλα τα άλλα μπορείς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να τα λύσεις".

"Το Ταμάμ είναι μια καλοδουλεμένη παραγωγή σε όλους τους τομείς και ήμουν σίγουρη για το καλό αποτέλεσμα, Βέβαια, δεν ήξερα αν θα το αγαπήσει ο κόσμος και θα το αγκαλιάσει τόσο όσο το αγκάλιασε. Τη σειρά τη βλέπουν πολλοί και στο ίντερνετ. πέρα από τη μεγάλη τηλεθέαση που κάνει, κι αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα, καθώς η τηλεόραση έχει πολύ μεγάλη δύναμη. Το θέμα είναι να τη διαχειριστείς σωστά. Αν, λοιπόν, έρθει και ένα παιδί στο θέατρο επειδή με είδε στο Ταμάμ, για μένα είναι μεγάλη χαρά γιατί είναι και μια παράσταση που μόνο καλό μπορεί να του κάνει".