Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Χτίζει κορμί με σκληρή προπόνηση

Η 26χρονη παρουσιάστρια αθλείται σκληρά...
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Χτίζει κορμί με σκληρή προπόνηση



Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμά της και δεν σταματά να γυμνάζεται ούτε κατά την διάρκεια των γιορτών. Έτσι χθες το μεσημέρι μετά το τέλος της εκπομπής της, φόρεσε το κολάν και τα αθλητικά της και πήγε για προπόνηση. Όπως φαίνεται το έχει βάλει σκοπό να γίνει fit και η διαφορά στο σώμα της φαίνεται αισθητά το τελευταίο διάστημα. 

Φυσικά η ίδια, δημοσίευσε μια φωτογραφία επί τω έργω μαζί με τον personal trainer της ο οποίος έχει αναλάβει αποκλειστικά την γυμναστική της Κωνσταντίνας. Όπως φαίνεται από το στιγμιότυπο, η παρουσιάστρια δοκιμάζει ένα νέο πρωτοποριακό είδος γυμναστικής το οποίο λέγεται ViPR Training. Το ViPR παρουσιάζει ένα νέο σκεπτικό στην γυμναστική, που δεν είναι άλλο από την προπόνηση με φορτίο κατά την κίνηση, συνδυάζοντας έτσι την δραστηριότητα με την προπόνηση αντίστασης.

Όπως φαίνεται, η Σπυροπούλου θέλει να μετέχει σε ό,τι πιο καινούργιο υπάρχει στον χώρο της άθλησης και να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για το σώμα και την υγεία της. Απαιτητική στην δουλειά της, απαιτητική και στην γυμναστική. Στο μεταξύ, το "Σπίτι μου Σπιτάκι μου" συνεχίζει κανονικά τις μαγνητοσκοπημένες εκπομπές ενόψει εορτών.