Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλά για τις δύο άτυχες αποβολές στην εγκυμοσύνη της

Η παρουσιάστρια άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της...
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλά για τις δύο άτυχες αποβολές στην εγκυμοσύνη της



Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μίλησε χωρίς αναστολές για τις εγκυμοσύνες της αλλά και για το πως κατάφερε να χάσει τα κιλά που πήρε δίνοντας τον δικό της οδηγό... επιβίωσης. 

"Στην πρώτη εγκυμοσύνη με έπιασε η ανάγκη να φάω σε τεράστιες ποσότητες, ό,τι μπορεί να είχα στερηθεί τόσα χρόνια. Αυτό, όμως, τελικά ενώ το ευχαριστιέσαι τους εννιά μήνες, μετά το μετανιώνεις, γιατί βλέπεις ότι είναι πολύ δύσκολο να χάσεις τόσα κιλά. Φυσικά, επειδή είναι μια πολύ όμορφη περίοδος για μια γυναίκα δεν πρέπει να στερείται τίποτα, απλώς να μην ξεφεύγει σε ποσότητες" είπε στο Forma. 

Για το τι σημαίνει... ευτυχία για εκείνη δήλωσε: "Οι άνθρωποι μεγαλοποιούμε την ευτυχία και την ψάχνουμε σε πράγματα δύσκολα και μακρινά, αλλά στην ουσία είναι δίπλα μας”, είπε και πρόσθεσε: “Και μόνο που βλέπω και αγκαλιάζω τα κοριτσάκια μου, αρκεί για να με κάνει τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο του κόσμου".

H παρουσιάστρια του Happy Day, εξομολογήθηκε ακόμα στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου πως είχε περάσει μια δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν προσπαθούσε να κάνει παιδιά στην αρχή του γάμου της, έχοντας δύο άτυχες αποβολές: "Tην πρώτη φορά ήταν δύσκολο με τις αποβολές, περιμέναμε δυο χρόνια για να κάνουμε παιδί. Ήθελα πολύ να κάνω παιδί και ειδικά μετά την πρώτη ατυχία το προσπάθησα με περισσότερη επιμονή. Στην δεύτερη αποβολή στεναχωρήθηκα πάρα πολύ βέβαια. Την πρώτη είπα ότι είμαι απλά άτυχη, τη δεύτερη φορά όμως δεν μπορούσα να αποδεχτώ ότι είμαι απλά άτυχη, πίστευα ότι κάτι είχα και ή δεν μου το έλεγε ο γιατρός ή δεν το είχαν βρει."