"Με την Ευαγγελία τελειώσαμε": Ο Βρεττός επιβεβαιώνει τον χωρισμό με την Αραβανή

Ενώ όλοι περίμεναν πως οι δυο τους θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, εντελώς ξαφνικά και με άδοξο τρόπο εκείνοι αποφάσισαν να λήξουν την σχέση τους.
"Με την Ευαγγελία τελειώσαμε": Ο Βρεττός επιβεβαιώνει τον χωρισμό με την Αραβανή



"Με την Ευαγγελία τελειώσαμε. Το θέμα είναι πολύ προσωπικό και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπούμε σε λεπτομέρειες. Να είστε καλά και να έχουμε καλές γιορτές" είπε ο Ηλίας Βρεττός στο Peoplegreece χωρίς να θέλει να μιλήσει περαιτέρω για το θέμα. Έτσι άδοξα, φαίνεται να έληξε η σχέση που είχε με την Ευαγγελία Αραβανή για δύο χρόνια. 

«Πρώτη φορά πήγαμε σινεμά αλλά ήμασταν ''και καλά'' φίλοι. Την δεύτερη φορά πήγαμε για φαγητό!», είχε δηλώσει παλαιότερα ο τραγουδιστής για το πρώτο ραντεβού του με το μοντέλο, ενώ η Ευαγγελία έλεγε: "O Ηλίας θα είναι καλός πατέρας γιατί γνωρίζω την οικογένειά του και η οικογένεια μαρτυράει πολλά για έναν άνθρωπο. Αν κρίνω από τους γονείς του και από την ανατροφή που του έχουν δώσει, τότε σίγουρα θα είναι ένας υπέροχος πατέρας. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω γιατί έχω μάθει πως, όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελάει."

Aν και τους τελευταίους μήνες, τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας ενώ φήμες ανέφεραν μέχρι και πιθανή εγκυμοσύνη της Ευαγγελίας, όπως φάνηκε τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν ευσταθούσε, ενώ αντίθετα το ζευγάρι όχι μόνο δεν ήταν έτοιμο για το επόμενο βήμα αλλά αντιμετώπιζε και πολλά προβλήματα στη σχέση του. 

Μάλιστα η Real πριν από λίγες μέρες, σε δημοσίευμά της ανέφερε πως το ζευγάρι είχε έναν άσχημο τσακωμό μέσα στις γιορτές με την Αραβανή να μαζεύει τα πράγματά της και να φεύγει από το σπίτι όπου συγκατοικούσαν. Ακόμα, οι πληροφορίες έλεγαν πως εκείνη πήγε στο πατρικό της και πως το ζευγάρι έχει χωρίσει. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αφορμή για όλα αυτά ήταν η άρνηση της Ευαγγελίας να συνοδεύσει τον αγαπημένο της σε νυχτερινή έξοδο, κάτι που έφερε τον Βρεττό σε έξαλλη κατάσταση. 

Ωστόσο, στενοί φίλοι του ζευγαριού ήλπιζαν πως θα λήξει ανάμεσά τους αυτός ο τσακωμός και πως το ζευγάρι θα είναι ξανά μαζί. Όπως φάνηκε όμως, η Ευαγγελία και ο Ηλίας είχαν άλλα σχέδια...

Το πρώην ζευγάρι σε παλαιότερες κοινές εμφανίσεις