Τι γλυκό! Η Υβόννη Μπόσνιακ και η τρυφερή φωτογραφία της "κόρης" της

Η Υβόννη σε λίγες μέρες θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί!
Τι γλυκό! Η Υβόννη Μπόσνιακ και η τρυφερή φωτογραφία της "κόρης" της



Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι τρισευτυχισμένη και ανυπομονεί πώς και πώς να γεννήσει! Το εντυπωσιακό μοντέλο περιμένει να κρατήσει στα χέρια της το πρώτο της παδί το οποίο όπως αποκάλυψε θα είναι... κοριτσάκι! Η σύντροφος του Αντώνη Ρέμου διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και βιώνει την απίστευτη ευλογία της μητρότητας. 

"Δεν σκεφτόμουν καν να έρθω στην Ελλάδα. Όμως κόλλησα εδώ και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Υπάρχει μια ρήση που λέει πως όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει. Καμιά φορά η ζωή μάς οδηγεί να κάνουμε πράγματα που δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ" είχε δηλώσει σε μία από τις πρώτες συνεντεύξεις της το 29χρονο μοντέλο αλλά όπως αποδείχθηκε η γνωριμία της με τον Αντώνη Ρέμο ήταν σημαδιακή.

Η Υβόννη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την φωτογραφία ενός μωρού στην κουζίνα, που ετοιμάζεται να... μαγειρέψει, το οποίο όπως  μπορούμε να καταλάβουμε σύμφωνα με την ψυχολογία της Υβόννης απεικονίζει την "κόρη" που σε λίγες μέρες θα κρατάνε και οι δύο στην αγκαλιά τους. Ο Αντώνης Ρέμος μάλιστα, όταν είχε ρωτηθεί για το φύλο του μωρού το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες θα ήταν... κορίτσι είχε πει: "Θα πω μόνο πως και οι δύο είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε ό,τι καλό στη ζωή μας".