Πρωτόγνωρες εικόνες αγάπης για τους Boys & Noise (video)

Λιποθυμίες από νεαρές θαυμάστριες για το νεανικό συγκρότημα!
Πρωτόγνωρες εικόνες αγάπης για τους Boys & Noise (video)



Νόμιζα πως έχει περάσει η εποχή που κοριτσάκια λιποθυμούσαν για τον Σάκη Ρουβά, όμως έκανα μεγάλο λάθος γιατί δεν είχα βρεθεί ξανά στη συναυλία του νέου συγκροτήματος Boys & Noise. Ο δρόμος με έβγαλε στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Του Αρτ

Φέτος εκεί χτυπάει η καρδιά των γιορτών! Ο "Αστερόκοσμος" σε συνεργασία με το Cosmoradio στα πλαίσια των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων φιλοξένησαν στο Βελλίδειο το νεανικό συγκρότημα Boys & Noise. Αυτό που έζησα δεν το έχω ξαναζήσει. Ο χώρος γέμισε ασφυκτικά με νεαρές θαυμάστριες που ούρλιαζαν με μανία και έσπρωχναν για να φτάσουν στην πρώτη σειρά αγκαλιά με τα προστατευτικά κάγκελα.

Οι στιγμές που έζησα ήταν μοναδικές και έτσι δεν μπόρεσα να μην σηκώσω το κινητό και να καταγράψω τις πρωτόγνωρες εικόνες αγάπης του κόσμου για τα τρία νεαρά αγόρια. Τους ακολούθησα από τα παρασκήνια μέχρι την απόλυτη αποθέωση.

Κλάματα, φωνές και λιποθυμίες σημάδεψαν την μεγάλη συναυλία των Boys & Noise. Η σκηνή γέμισε με μικρά αρκουδάκια, καραμελίτσες και προσωπικά αντικείμενα από φανατικές θαυμάστριες που ήθελαν να δείξουν την αγάπη τους για το νεανικό συγκρότημα.

Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια το Cosmoradio και τον ραδιοφωνικό παραγωγό Πάνο Γαβριηλίδη.