Η ψυχολογία του Βρεττού μετά τον χωρισμό: Τι λένε οι τελευταίες φήμες

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία- απολογισμό της χρονιάς που φεύγει.
Η ψυχολογία του Βρεττού μετά τον χωρισμό: Τι λένε οι τελευταίες φήμες



Ο Ηλίας Βρεττός μπορεί να χώρισε με την επί δύο χρόνια σύντροφό του Ευαγγελία Αραβανή, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει από το να συνεχίσει να σκέφτεται θετικά και να κάνει όνειρα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο χωρισμός τους είναι οριστικός και τουλάχιστον για την ώρα δεν υπάρχει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. 

Άλλωστε, το είπε και ο ίδιος: "Mε την Ευαγγελία τελειώσαμε". Ωστόσο, ενόψει της νέας χρονιάς που αναμένεται σε μερικές ώρες, ο τραγουδιστής κάνει τον απολογισμό του για το 2014 δείχνοντας πως σίγουρα πήρε πολλά αλλά και έδωσε από την σχέση του με το μοντέλο, ενώ ελπίζει το 2015 να είναι μια καλύτερη χρονιά! Συγκεκριμένα, πόσταρε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία που δείχνει λίγο πολύ την ψυχολογία του. 

Από την άλλη πλευρά η Ευαγγελία δεν έχει κάνει καμία απολύτως επίσημη δήλωση, ενώ αυτές τις μέρες βρίσκεται με οικογενειακά της πρόσωπα στο χωριό της, την Λευκάδα. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες οι φήμες οργιάζουν πως η Αραβανή χώρισε με τον Βρεττό για χάρη ενός εφοπλιστή! Μάλιστα, οι κακές γλώσσες λένε πως ήδη κυκλοφορούν μαζί. Ο Γιώργος Λιάγκας από την πλευρά του είπε στο Πρωινό: "Ρε παιδιά τι το συζητάμε; Είναι προφανές. Η Ευαγγελία βαρέθηκε το τζετ σκι του Βρεττού και προτίμησε τα καράβια του εφοπλιστή."

Tώρα τι απ' όλα αυτά ισχύει; "Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον" όπως λέει και το σοφό ρητό. Αν ισχύουν οι φήμες, θα φανεί οσονούπω...