New love in town! Τζένη Θεωνά και Δήμος Αναστασιάδης είναι μαζί

Nέος έρωτας στην πόλη!
New love in town! Τζένη Θεωνά και Δήμος Αναστασιάδης είναι μαζί



Το 2015 απ' ότι φαίνεται θα φέρει πολλούς νέους έρωτες στην πόλη! Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι το ζευγάρι που η νέα χρονιά βρίσκει τρελά ερωτευμένους στην αρχή μιας καινούργιας σχέσης. Η ηθοποιός, μετά τον χωρισμό της από τον Ανδρέα Κοντόπουλο είπε να κάνει μια νέα αρχή στην ζωή της.

Σύμφωνα με το Hello, ο τραγουδιστής φλέρταρε επίμονα την Τζένη στο Halloween party που έγινε στο Salon de Bricolage και όπως φαίνεται το φλερτ είχε αίσιο τέλος! Μάλιστα, η 30χρονη ηθοποιός πριν από λίγο καιρό δήλωνε για τις σχέσεις: "Πιστεύω ότι βασική προϋπόθεση είναι να θαυμάζεις τον κόσμο που φέρει ο άλλος, να τον σέβεσαι ώστε να μην προσπαθείς να τον παραβιάσεις και να τον αλλάξεις. Τότε δυο άνθρωποι μπορούν να εξελίσσονται παράλληλα. Δεν πιστεύω ότι τα ετερώνυμα έλκονται, όταν υπάρχουν πολύ ουσιαστικές διαφορές στην ποιότητα, στην κουλτούρα και στην αισθητική τους". 

Παράλληλα, ο 30χρονος τραγουδιστής πριν από λίγους μήνες μας έλεγε: "Η ιδανική γυναίκα πρέπει να είναι αυτό που δεν είμαι εγώ. Να έχει υπομονή και να είναι γλυκιά". Oι δύο καλλιτέχνες πάντως, ζουν ευτυχισμένοι τον έρωτά τους, ενώ πυκνά συχνά απολαμβάνουν τις εξόδους τους στην νυχτερινή Αθήνα.