Η… ζηλιάρα Eλένη Τσολάκη!

Ζήλια που χρίζει… ψυχοθεραπείας έχει η διάσημη παρουσιάστρια όπως αποκάλυψε.
Η… ζηλιάρα Eλένη Τσολάκη!



Η Ελένη Τσολάκη τόνισε πως η ζήλια της για τον σύντροφο της πολλές φορές την οδηγούν σε ομηρικούς καυγάδες και πως μάλλον πρέπει να ξεκινήσει… ψυχοθεραπεία!

«Ξεκινάω πάρα πολύ εύκολα και συνήθως από μόνη μου ομηρικούς καβγάδες. Και το αστείο είναι πως, ενώ έχω φτιάξει το σενάριο στο μυαλό μου, το οποίο έχω πιστέψει φυσικά και βλέπω πως άλλος δεν μου δίνει κανένα δικαίωμα, μετά εκνευρίζομαι με τον εαυτό μου. Νομίζω πως ήρθε η στιγμή να κάνω ψυχοθεραπεία!», δήλωσε στο περιοδικό ΕΓΩ η Ελένη Τσολάκη.

Η συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην εκπομπή Happy Day, σχολίασε και το αν δίνει εκείνη αφορμές για να την ζηλέψει ο σύντροφος της: «Όχι, γιατί δεν θέλω να μου το κάνουν. Είμαι πολύ προσεκτική. Σέβομαι τον άνθρωπο που είναι στη ζωή μου. Δεν θα φλερτάρω, δεν θα δώσω αφορμή, δεν θέλω να του προκαλέσω ζήλια. Γιατί πιστεύω πως αυτό είναι ένα αγκαθάκι που όταν υπάρχει δεν θα φύγει ποτέ».

Πάντως, η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια, απέφυγε να μιλήσει για τα προσωπικά της: «Δεν έχω μιλήσει ποτέ για τα προσωπικά μου και τώρα θα το κάνω».

Ζηλιαρόγατα η Ελένη…