Τι φοβάται η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τα παιδιά της

Η γνωστή παρουσιάστρια τρέμει πως τα παιδιά της θα της κάνουν ότι εκείνη όταν ήταν έφηβη!
Τι φοβάται η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τα παιδιά της



Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για την μητρότητα αλλά και για τον φόβο της μήπως οι κόρες της επαναστατήσουν όπως και εκείνη στην εφηβεία της!

«Μπορεί να τηλεφωνήσω στο σπίτι και να αργήσει να το σηκώσει η πεθερά μου ή η μαμά μου και σε λίγα δευτερόλεπτα να επεξεργαστώ δέκα άσχημα σενάρια, ότι "κάτι έχει γίνει με τα παιδιά και δεν το σηκώνουν". Αντιλαμβάνομαι τα λάθη που έχω κάνει ως έφηβη. Μπορεί να έκλεινα την πόρτα στο σπίτι και να έλεγα "άντε άσε με". Έχω αρχίσει να την καταλαβαίνω τη μαμά μου, γιατί πέρασα μια δύσκολη εφηβεία. Ήμουν ατίθαση και έζησα την επανάστασή μου στο έπακρο. Σέβομαι ακόμη περισσότερο τη μαμά μου για αυτά που έχει περάσει εξαιτίας μου! Κάνω το σταυρό μου, πλέον, και λέω "Θεέ μου, ας μη φάω κι εγώ κλειστές πόρτες"», δήλωσε στο περιοδικό People η παρουσιάστρια του Happy Day.

H Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο σύζυγος της, Θέμης Σοφός, έχουν αποκτήσει δυο κόρες, την Νάγια και την Μαίρη, ωστόσο ο μεγάλος φόβος της παρουσιάστρια είναι… «Νιώθω πως όλες μου τις αμαρτίες θα τις πληρώσω από τα παιδιά μου! Στην αρχή πίστευα πως όλα τα παιδιά είναι έτσι. Τώρα, που έχω και τη Μαιρούλα, καταλαβαίνω τις διαφορές στο χαρακτήρα τους. Η Νάγια είναι ένα πολύ πιο διεκδικητικό και πεισματάρικο παιδί, σε σχέση με τη Μαιρούλα, που είναι πιο ήρεμη και εκπέμπει μια πραότητα. Και οι δύο χαρακτήρες, όμως, έχουν τα καλά και τα κακά τους. Προσπαθώ να μη "στρογγυλέψω" τη μία ή να μην κάνω τη μία να μοιάσει στην άλλη. Θέλω η καθεμία να υπάρχει με τον τρόπο της».

Σταματίνα, έτσι πηγαίνουν αυτά δυστυχώς…