Σοκάρει η Virginia Roberts: Ήμουν σεξουαλική σκλάβα του πρίγκιπα Άντριου

Για πρώτη φορά η άτυχη γυναίκα μίλησε για τα όσα έζησε στο πλάι του τραπεζίτη Jeffrey Epstein και του διαδόχου του βρετανικού θρόνου!
Σοκάρει η Virginia Roberts: Ήμουν σεξουαλική σκλάβα του πρίγκιπα Άντριου



Οι αποκαλύψεις γύρω από το σεξουαλικό σκάνδαλο που συγκλονίζει το Μπάκιγχαμ δεν λένε να σταματήσουν καθώς η κοπέλα που ήταν σκλάβα του σεξ του πρίγκιπα Άντριου, η Virginia Roberts, μίλησε για όσα έζησε.

Mιλώντα στην Daily Mail, η Roberts θυμήθηκε την πρώτη της συνάντηση με τον πρίγκιπα αλλά και για την αμοιβή που λάμβανε από τον Epstein για τις υπηρεσίες της στον διάδοχο του θρόνου. Ήταν μόλις 17 ετών…

«Πήγαμε σε ένα κλαμπ στην ιδιωτική αίθουσα. Ο Άντριου μου έφερε ένα κοκτέιλ από το μπαρ και μου ζήτησε να χορέψουμε. Μου έπιανε τους γοφούς και χαμογελούσε. Είχα συνηθίσει να με χρησιμοποιούν οι άνδρες για το σεξ αλλά δεν είχα συνηθίσει μία τέτοια συμπεριφορά δημοσίως και όχι από έναν πρίγκιπα που είχε κόρες. Ένιωθα ότι όλοι μας κοιτούσαν. Μετά έγινα η προσωπική σκλάβα του», τόνισε η Roberts η οποία αμειβόταν με 15 χιλιάδες δολάρια για τις… υπηρεσίες της.

Η 30χρονη, σήμερα,  Roberts συνέχισε: «Ο πρίγκιπας δεν μου έδωσε ο ίδιος χρήματα. Ο Τζέφρι τα κανόνιζε. Στην αρχή είχα συναρπαστεί που ήμουν κοντά στον πρίγκιπα. Ο Τζέφρι με έμαθε σε έναν τέτοιο τρόπο ζωής».

Να σημειώσουμε πως ο Epstein έχει φυλακιστεί για 13 μήνες για την υπόθεση ενώ το παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο…