Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Ερωτευμένη με τον κατά 10 χρόνια μικρότερο σύντροφό της

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Ερωτευμένη με τον κατά 10 χρόνια μικρότερο σύντροφό της



Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της και δηλώνει ευτυχισμένη και ερωτευμένη. "Για πρώτη φορά αισθάνομαι ότι πορεύομαι μαζί με έναν άνθρωπο. Η ζωή μου ήταν πάντοτε μια μάχη. Τώρα έχει αρχίσει να γίνεται ένα ευχάριστο ταξίδι. Είναι δίπλα μου, με στηρίζει συναισθηματικά και ψυχολογικά, όντας πολύ πιστός και αφοσιωμένος. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Είναι πολύ συγκινητικό αν σκεφτείς μάλιστα ότι είναι και δέκα χρόνια μικρότερός μου".

Τα φλας των φωτογράφων την συνέλαβαν σε νυχτερινή έξοδο με τον 34χρονο σύντροφό της Jacob ο οποίος είναι Σουηδός, ενώ μαζί τους βρισκόταν και η τραγουδίστρια Πάολα. "Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη, περνάμε τέλεια μαζί. Χαίρομαι κυρίως γιατί αγαπάει την πατρίδα μου και θέλει να έρχεται συνέχεια εδώ" είπε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στην εφημερίδα Espresso. 

Αν και η ίδια δεν φανταζόταν ποτέ πως θα ερωτευόταν έναν μικρότερο άντρα, πλέον παραδέχεται πως δεν υπάρχουν κανόνες στον έρωτα. Ο αγαπημένος της ασχολείται με ξενοδοχειακές επενδύσεις και κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσει και την αγάπη της 7χρονης Μελίνας, αφού η κόρη της 44χρονης παρουσιάστριας τον έχει κατασυμπαθήσει. 

Το ζευγάρι είναι ενάμιση χρόνο μαζί ενώ γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2013 στη Στοκχόλμη μέσω κοινών γνωστών. Στη συνέχεια βρέθηκαν τυχαία στην Σαντορίνη και από τότε είναι μαζί και μάλιστα συγκατοικούν. Η Αλεξάνδρα πριν από λίγες μέρες είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του αγαπημένου της Jacob, ο οποίος δεν δίστασε να βουτήξει στα παγωμένα νερά παρόλο που η θερμοκρασίαστην Στοκχόλμη άγγιζε τους -9 βαθμούς Κελσίου !

Ηappy family! Η Αλέξανδρα, η 7χρονη κόρη της Μελίνα και ο Jacob έναν χρόνο πριν

Το ζευγάρι σε πρόσφατη νυχτερινή έξοδο