Όσα μας έδειξαν η Demy και άλλες επώνυμες Ελληνίδες στα social media

Πώς περνούν τις ώρες τους οι επώνυμες Ελληνίδες; Όσα είδαμε στο Instagram τις τελευταίες ώρες.
Όσα μας έδειξαν η Demy και άλλες επώνυμες Ελληνίδες στα social media



Οι επώνυμες Ελληνίδες λατρεύουν να μοιράζονται στιγμές από την καθημερινότητά τους με τους followers τους, κάνοντας Instagram και Twitter να παίρνουν φωτιά! Η Demy, πριν λίγες ώρες ανέβασε μια φωτογραφία από το βιβλίο που διαβάζει αυτό το διάστημα, καθώς ετοιμάζεται για την εξεταστική της. Η νεαρή τραγουδίστρια μελετά Ποινικό Δίκαιο και φυσικά το αγαπημένο της γατάκι της κρατά συντροφιά. Η αλήθεια είναι πως η Νομική δεν είναι εύκολη υπόθεση...

H Νίκη Κάρτσωνα από την πλευρά της, είπε να μοιραστεί μια φωτογραφία με τους θαυμαστές της, δείχνοντας τον υπέροχο χιονάνθρωπο που έφτιαξε ο γιος της Φίλιππος! Η παρουσιάστρια του Join Us μπορεί να αποχώρησε από το Dancing with the stars, όμως βρήκε ευκαιρία να περάσει όμορφες στιγμές με την οικογένειά της τώρα που έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

Την δε Φαίη Σκορδά την περίμενε μια unexpected surprise! Ένας από τους θαυμαστές της, αποτύπωσε εκείνη και το χαμόγελο της σ’ ένα υπέροχο σκίτσο. Φυσικά η Φαίη μόλις το είδε, ενθουσιάστηκε και το κοινοποίησε αμέσως στα social media!

Από την άλλη πλευρά, η Αγγελική Ηλιάδη είναι ξετρελαμένη με τον μόλις 5,5 μηνών γιο της. Ο μικρός Βασίλης (έτσι θα τον ονομάσουν) είναι η αδυναμία της Αγγελικής, του Σάββα Γκέντσογλου αλλά και του Μπαμπίνου (του μεγαλύτερου γιου της Αγγελικής) αφού δεν σταματά να ποζάρει στον φακό της μαμάς του τρελαίνοντας τους θαυμαστές της τραγουδίστριας στο Instagram!

Σε διαφορετικό mood βρίσκεται η Σίσσυ Φειδά, η οποία απολαμβάνει την ζεστασιά του σπιτιού της με τον σύντροφό της, Γιώργο Ανδρίτσο. Οι δυο τους περνούν χαλαρές στιγμές μπροστά στο τζάκι και είναι πολύ ερωτευμένοι. Το ζευγάρι άλλωστε είναι και νιόπαντρο αφού ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το καλοκαίρι του 2014 και όπως φαίνεται ο ένας φροντίζει τον άλλον.