Ο Αντ1 ψάχνει νέους ηθοποιούς μέσω αγγελίας!

Τι καινούριο ετοιμάζει το κανάλι του Αμαρουσίου;
Ο Αντ1 ψάχνει νέους ηθοποιούς μέσω αγγελίας!



Από τότε που ο Πέτρος Μπούτος βρέθηκε στο δυναμικό του Αντ1, κάτι έχει αλλάξει στην μυθοπλασία του καναλιού. Ο πρώην ισχυρός άνθρωπος του Mega, μετά το Ταμάμ και την Εκδρομή (για την επιτυχία και των δύο ευθύνεται ο ίδιος), έχει κάνει πρόταση στο κανάλι του Αμαρουσίου να ένταξει στο πρόγραμμα του μια καινούρια σερά που έρχεται από το Ισραήλ.

Έτσι η εταιρεία παραγωγής ANTS Production HUB έχει ριχτεί στη μάχη για την αναζήτηση νέων ταλέντων μέσα από την κεντρική σελίδα της στο facebook: "H ANTS ετοιμάζει μία νέα δουλειά. Αγαπημένοι ηθοποιοί εως 30 ετών, στείλτε τα βιογραφικά σας στο castingants@gmail.com".

Ο πρωτότυπος τίτλος της νέας σειράςλοιπόν είναι "Lehiyot Ita" που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "Είναι μαζί μου". Η σειρά παραπέµπει ευθέως στην κινηµατογραφική ταινία Notting Hill και έχει ήδη προβληθεί µε µεγάλη επιτυχία στο Ισραήλ, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις για µεταφορά της και στην αµερικανική τηλεοπτική αγορά.

Εκείνη είναι διάσηµο µοντέλο και ηθοποιός µε διεθνή εµβέλεια, εκείνος είναι φούρναρης σε συνοικιακή οικογενειακή επιχείρηση. Η ελληνική εκδοχή αναµένεται να µπει σε φάση παραγωγής άµεσα, προκειµένου να είναι έτοιµη για προβολή στα τέλη Φεβρουαρίου µε αρχές Μαρτίου.