Είναι επίσημο: Η Μενεγάκη θα γεννήσει αγόρι! Όλες οι λεπτομέρειες

Η Ελένη περιμένει πώς και πώς να γεννηθεί το αγγελούδι της!
Είναι επίσημο: Η Μενεγάκη θα γεννήσει αγόρι! Όλες οι λεπτομέρειες



Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της οδεύοντας με το καλό για τον 7ο και όπως είναι αναμενόμενο επισκέπτεται με μεγαλύτερη συχνότητα τον γυναικολόγο της σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες κάτι το οποίο έκανε και πριν από λίγες μέρες κατά την διάρκεια των γιορτών. Μπορεί βέβαια να περιμένουμε ακόμα έστω και μια της λέξη για την εγκυμοσύνη, όμως φαίνεται τελικά πως η σιωπή έχει την γοητεία της. Έτσι, όλοι συνεχίζουν να ασχολούνται με το μωρό που περιμένει η Ελένη παρατηρώντας μετά μανίας πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλιά της!

Η "βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης" αναμένεται να γεννήσει τον Μάρτιο το αγγελούδι της, που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες επισήμως είναι αγόρι και μάλιστα θα πάρει το όνομα... Θανάσης, από τον πατέρα του Μάκη Παντζόπουλου. Το ΟΚ μάλιστα αναφέρει πως σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο μεγάλος γιος της Μενεγάκη, Άγγελος (από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο) έχει χαρεί πάρα πολύ που θα αποκτήσει επιτέλους έναν μικρό αδερφό!

Ωστόσο, επειδή με την Ελένη ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος (μιας και μπορεί να περιμένει και δίδυμα και να μας το κρύβει) κρατάμε μια μικρή επιφύλαξη. Πάντως, η απόφασή της να μην έχει μιλήσει ανοιχτά ακόμα και τώρα για το θέμα, δεν προκύπτει μόνο από τον φόβο της μην τυχόν υπάρξουν επιπλοκές στην εγκυμοσύνη αλλά και από το γεγονός πως θέλει να κρατήσει όσο γίνεται ιδιωτικό ένα τόσο προσωπικό θέμα και να σεβαστεί τον προηγούμενο γάμο της και τα παιδιά της.

Η Μενεγάκη, προτιμά την τακτική της "σεμνής εγκυμοσύνης" όσο κι αν τα περιοδικά εκλιπαρούν για μια της ατάκα. Η ίδια έχει χειριστεί μέχρι σήμερα το όλο θέμα με απίστευτη αξιοπρέπεια, ενώ πλέον είναι τρισευτιχισμένη στο πλευρό του Μάκη μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια σχέσης. Το μόνο που μένει τώρα είναι να γεννηθεί με το καλό πρώτα το παιδί που θα επισφραγίσει τον μεγάλο τους έρωτα και έπειτα- γιατί όχι άλλωστε- οι δυο τους να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Ελπίζουμε βέβαια έως τότε, η Ελένη να αποφασίσει να μιλήσει επί του θέματος και σίγουρα κανείς δεν θα την κατηγορήσει για αυτό... 

Ελένη- Μάκης σε παλαιότερες εμφανίσεις