Καραβάτου- Κατσούλης: "Θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά"

Το ζευγάρι που είναι μαζί στη ζωή αλλά και στη δουλειάκάνει τον απολογισμό του.
Καραβάτου- Κατσούλης: "Θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά"



Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έδωσαν συνέντευξη κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, ενώ μίλησαν συν τοις άλλοις για τα μελλοντικά τους όνειρα και τα σχέδια τους.

Τι τους δίδαξε το 2014;

"Μου δίδαξε πως αν μπορείς να αποστασιοποιείσαι από αυτά που συμβαίνουν και κοιτάς με μεγαλύτερη ψυχραιμία τα πράγματα, τότε μπορείς να έχεις την καθαρότητα που χρειάζεται για να βιώνεις καταστάσεις με την απαραίτητη αξιοπρέπεια και χαρά" δήλωσε η παρουσιάστρια στο Ηello, ενώ ο Κρατερός είπε: "Μου επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι όταν συναντώνται άνθρωποι που αγαπάνε τη δουλειά τους, σέβονται ο ένας τον άλλον και ενδιαφέρονται για το στόχο τους, τότε όλα μπορούν να γίνουν".

Tι εύχονται για το 2015

"Πολλά, πολλά παιδιά! Γι' αυτό κι έχω ευχαριστήσει δημόσια όλους τους ανθρώπους που φέρνουν στην εκπομπή είτε μωρά είτε μωρουδιακά ή βρεφικά αντικείμενα, ώστε ν' αρχίσουμε να μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα" είπε ο Κατσούλης.

Τι είναι σημαντικό για εκείνους 

"Στη ζωή μας πρώτα – πρώτα έρχεται η Αέλια. Αν δεν υπήρχαν στη ζωή μου η Αέλια και η Κατερίνα νομίζω ότι δε θα είχα την ενέργεια και το κέφι ν' αντέξω το πρόγραμμα που κάνω. Αισθάνομαι ότι δε θα είχα λόγο να προσπαθώ για όλα αυτά”, δήλωσε ο ηθοποιός ενώ η Καραβάτου συμπλήρωσε: 

"Ακούγοντας τον Κρατερό, συνειδητοποιώ ότι η Αέλια και η οικογένειά μας είναι το μόνο που βλέπω στο μέλλον, ως συνέχεια και στόχο. Έχω στο μυαλό μου ότι θα ήθελα στο πέρας των χρόνων να είμαστε υγιείς, αγαπημένοι και δυνατοί, ώστε να είμαστε σε όλα δίπλα της".