Νεκροί οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι

Με τον θάνατο των αδερφων Κουασί έληξε η ομηρία στο Παρίσι.
Νεκροί οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι



Τρόμος χωρίς τέλος στο Παρίσι καθώς οι αστυνομικές αρχές έχουν εντοπίσει και καταδιώκουν τους δολοφόνους των 12 ατόμων της επίθεσης στο περιοδικό Charlie Hebdo. 

Πέντε ελικόπτερα και εκατοντάδες αστυνομικοί είναι επί ποδός για την σύλληψη των δραστών όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ δυο άτομα έχουν πέσει νεκρά από ανταλλαγή πυροβολισμών.

Οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης στα γραφεία του Charlie Hebdo, Said Kouachi και Cherif Kouachi, έχουν εντοπιστεί νότια του Παρισιού και αυτή την στιγμή είναι περικυκλωμένοι από τους άνδρες της Αστυνομίας σε κτήριο που χρησιμοποιείτα σαν εργοστάσιο.Οι πτήσεις προς Παρίσι δεν προσγειώνονται στο αεροδρόμιο Charles De Gaulle καθώς οι αστυνομικοί έχουν κυκλώσει τους δράστες σε ένα δάσος μόλις 5 χιλιόμετρα μακριά από το αεροδρόμιο.

Στο σημείο είναι ειδικοί διαπραγματευτές και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με τα δυο αδέλφια για την λύση της ομηρείας. Οι αδερφοί Kouachi δήλωσαν στην αστυνομία πως δεν έχουν σκοπό να παραδωθούν και θα πεθάνουν ως "μάρτυρες".

UPDATE: Νεκροί είναι οι αδελφοί Κουασί, οι φερόμενοι δράστες για την επίθεση στα γραφεία της Charlie Hebdo, μετά από ταυτόχρονη επέμβαση των ειδικών δυνάμεων στο τυπογραφείο της περιοχής Νταμαρτιν ελ Γκελ και στο εβραϊκό παντοπωλείο στο Πορτ ντε Βενσέν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ο όμηρος στο Νταμαρτέν είναι ασφαλής ενώ αρκετοί όμηροι κατάφεραν να διαφύγουν από το εβραϊκό σουπερμάρκετ.

Το σημείο όπου βρίσκονταν οι δράστες του μακελειού του Charlie Hebdo