Tα κατάφερε ο Ψινάκης! Κάνει την λίμνη του Μαραθώνα... παράδεισο

Μπορεί να τραβάει τα βλέμματα πάνω του για τις «φονικές» ατάκες του, ωστόσο το έργο του σαν δήμαρχος Μαραθώνα δεν μπορεί να παραβλεφθεί.
Tα κατάφερε ο Ψινάκης! Κάνει την λίμνη του Μαραθώνα... παράδεισο



Ο Ηλίας Ψινάκης πριν εκλεγεί δήμαρχος Μαραθώνα είχε δηλώσει πως θα έκανε την πόλη εντελώς διαφορετική. Φαίνεται πως ο γνωστός μάνατζερ τα κατάφερε καθώς η λίμνη του Μαραθώνα είναι έτοιμη να αλλάξει όψη.

Ο κύριος Ψινάκης πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την επίσκεψη της κυρίας Εύη Χριστοφιλοπούλου και του κυρίου Mάκη Βορίδη στο φράγμα του Μαραθώνα, με την λίμνη να αποχαρακτηρίζεται και να γίνεται πλέον τουριστικός παράδεισος...

«Με υπουργικη αποφαση του Κου Βορίδη, η ιδεα της Υπουργου Κας Χριστοφιλοπούλου εγινε πραγματικοτητα σημερα. Η υπεροχη Λιμνη του Μαραθωνα αποχαρακτηριστηκε και θα γινει ενας Παραδεισος με βαρκακια, ποδηλατοδρομους, jogging κλπ. Απο το 1923 που χτιστηκε το φραγμα επιτελους θα γινει η Λιμνη του Μαραθωνα αυτο που της αξιζει. Ενας τουριστικος παραδεισος και ενας ρομαντικος χωρος αθλησης και αναψυχης που θα μπορουμε να απολαμβανουμε ολοι μας. Ενα τεραστιο ευχαριστω στους Υπουργους και σε ολους τους συνεργατες μου που δουλεψαν τοσο σκληρα παρολα τα γραφειοκρατικα εμποδια του συστηματος για να γινει τοσο γρηγορα πραξη αυτο το δυσκολο εργο!!!», ανέφερε η φωτογραφία που ανέβασε ο δήμαρχος Μαραθώνα.

Λέτε να γίνει όντως ο Μαραθώνας... Μόντε Κάρλο; Το πρώτο σημαντικό βήμα για να αλλάξει όψη η πόλη πάντως έγινε!