Αποκάλυψη: Η πριγκίπισσα Diana ήταν έγκυος όταν σκοτώθηκε

Tι πραγματικά συνέβη με τον μυστήριο θάνατο της Diana; Νέα συγκλονιστικά στοιχεία φέρνουν ξανά το θέμα στο προσκήνιο προκαλώντας σοκ.
Αποκάλυψη: Η πριγκίπισσα Diana ήταν έγκυος όταν σκοτώθηκε



Τελικά η Diana ήταν όντως έγκυος όταν σκοτώθηκε; O πρίγκιπας Χάρι είναι παιδί του Καρόλου ή του μυστικού εραστή της Diana, James Hewitt, με τον οποίο είχε δεσμό όταν το παιδί γεννήθηκε; Ερωτήσεις που απασχολούν τα media και την κοινή γνώμη αρκετά συχνά, αλλά και όλη την Αγγλία, μετά τον ξαφνικό θάνατο της Diana στο Παρίσι το 1997.
 
Η παράσταση "Truth, Lies, Diana" στο Charing Cross Theatre του Λονδίνου, φέρνει το θέμα για ακόμα μια φορά στην επιφάνεια. Το έργο αφηγείται την ιστορία ενός δημοσιογράφου που ψάχνει να βρει νέα στοιχεία για τον θάνατό της. Στη διάρκεια της έρευνάς του συναντά τον λοχαγό Ηewitt ο οποίος αγάπησε μέχρι θανάτου την Diana, ενώ μια φράση του λοχαγού φέρνει τα πάνω κάτω: "Η Νταϊάνα κι εγώ αρχίσαμε τη σχέση μας 18 μήνες πριν γεννηθεί ο Χάρι. Τώρα, βέβαια, αυτό δεν αποδεικνύει ότι είμαι ο πατέρας του δεν παύει όμως να είναι μια ενοχλητική αλήθεια".

Οι φήμες ότι ο Χάρι είχε πατέρα τον λοχαγό Hewitt ξεκίνησαν πριν από 21 χρόνια, το 1994, όταν αποκαλύφθηκε η σχέση της Νταϊάνα με τον λοχαγό, την οποία στο τέλος και η ίδια παραδέχτηκε. Ωστόσο, ο ίδιος πάντα αρνιόταν ότι ο Χάρι είναι γιος του, παρά τις εξωτερικές ομοιότητες που υπάρχουν μεταξύ τους, κόκκινα μαλλιά και λεπτή μύτη.

Ωστόσο, οι τελευταίες αποκαλύψεις αναφέρονται ακόμα στο παιδί που όπως λέγεται είχε στα σπλάχνα της η πριγκίπισσα, από τον Dodi Al Fayed, τον γιο του Μοχάμεντ αλ Φαγέτ, ο οποίος βρισκόταν μαζί με την Diana στην λιμουζίνα όταν στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τους παπαράτσι βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν το όχημα προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στο προστατευτικό διάζωμα σε υπόγεια σήραγγα στο Παρίσι.

Οι φήμες ακόμα και σήμερα υποστηρίζουν πως ο θάνατος της Diana ήταν προσχεδιασμένος από το Βασίλειο και πως η πριγκίπισσα ήξερε ότι ήθελαν να την βγάλουν από την μέση. Αν ίσχυε ότι όντως ήταν έγκυος στο παιδί του μεγιστάνα Dodi θα προκαλούσε παγκόσμιο σοκ το γεγονός ότι θα γεννούσε "μουσουλμανικό μωρό". Εκείνη φυσικά το είχε υποψιαστεί καθώς στην πορεία ο Κάρολος παντρεύτηκε την Καμίλα.

Η Diana και ο Dodi Al Fayed στο Saint Tropez
 
Η παράσταση βασίζεται σύμφωνα με τον συγγραφέα του στις συνεντεύξεις προσώπων που γνώρισαν την πριγκίπισσα. "Μίλησα με τον James επί δύο χρόνια. Τον συνάντησα και μου είπε ορισμένα πράγματα εντυπωσιακά, τα οποία ποτέ δεν ειπώθηκαν δημόσια" δήλωσε ο σκηνοθέτης Jon Conway.