Η Ντέπυ Γκολεμά μιλάει στο Followme.gr: Η Σπυροπούλου μου έστειλε μήνυμα

Η γνωστή τηλεκριτικός μιλάει στο followme.gr για τα τηλεοπτικά πρόσωπα!
Η Ντέπυ Γκολεμά μιλάει στο Followme.gr: Η Σπυροπούλου μου έστειλε μήνυμα



Συνήθως χρειάζεται ένα μικρό σχόλιο, μια σκληρή, αλλά πετυχημένη ατάκα απο την τηλεκριτικό Ντέπυ Γκολεμά για να πάρουν φωτιά τα δημοσιογραφικά γραφεία. Η ίδια σχολιάζει με το δικό της μοναδικό τρόπο όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα και το παρασκήνιο της ελληνικής τηλεόρασης.

Του Αρτ

Ενοχλήστε όταν σας κατηγορούν ότι είστε προκατειλημμένη;
Να ηρεμήσουν. Δεν υπάρχει καμιά προκατάληψη και κάνουμε απλά τη δουλειά μας. Μερικά πράγματα είναι αποτέλεσμα του προϊόντος που βλέπουμε και γράφουμε.

Σε ποιους έχετε αδυναμία και συγχωρείτε ακόμη και λάθη;
Έχω πει ότι η αδυναμία μου είναι η Ελενίτσα (Μενεγάκη). Στην τηλεόραση ισχύει ό,τι ισχύει και στο ποδόσφαιρο. Όλοι παίζουν μπάλα, αλλά κερδίζει η Γερμανία.

Η φετινή Ελένη Μενεγάκη σας αρέσει ή σας έχει κουράσει σαν τηλεοπτικό προϊόν;
Βεβαίως τα έχω γράψει και αυτά και τα γράφω. Νομίζω στην τηλεόραση και ειδικά στην ψυχαγωγία όλοι πρέπει να κάνουν κάτι άλλο.

Ο Γρηγορη Αρναούτογλου είπε πως δεν σας παρακολουθεί και πως δεν εκτιμάει την κρίση σας. Σας ενόχλησε αυτό;
Έχει το δικαίωμα να το πει, έχουμε Δημοκρατία.

Από ποιο τηλεοπτικό πρόσωπο θα ζητούσατε συγνώμη;
Έχω ζητήσει πολλές φορές συγνώμη για κάποια λάθη που έχουν γίνει πάνω στη δουλειά. Η συγνώμη είναι το πιο ωραίο και το πιο απλό πράγμα.

Με την Ελεονώρα Μελέτη θα μπορούσατε να είσαστε φίλες;
Ούτε αυτή θα μπορούσε να είναι φίλη μου, ούτε κι εγώ φίλη της. Δεν έχω φιλίες μέσα από τη δουλειά μου και δεν είναι σωστό να κάνεις φιλίες όταν τους κρίνεις.

Θεωρείται ότι το έχετε παρακάνει με την Κωνσταντίνα Σπυρπούλου;
Εγώ το έχω παρακάνει; Αισθάνομαι και ηλίθια να μιλάω για ένα πρόσωπο όταν καίγεται το... ας μην πω καλύτερα τι καίγεται.

Πιστεύετε ότι θα έχει διάρκεια στην τηλεόραση η Κωνσταντίνα;
Όχι.

Αν την βαθμολογούσατε σαν παρουσιάστρια, τι βαθμό θα της δίνατε απ' το 1 μέχρι το 10;
Εμφανισιακά θα έδινα 10 και στην παρουσίαση... να μάθει.

Αν σας καλέσει, θα πάτε στην εκπομπή της;
Όχι δεν θα πάω. Με κάλεσε, αλλά δεν πήγα. Μου έστειλε μήνυμα στο κινητό μου την επόμενη μέρα της εμφάνισης της στην εκπομπή Τα Κατντάσιανς. Αυτά είναι τηλεοπτικά τερτίπια που δεν τσιμπάω. Ούτε καν απάντησα στο μήνυμα.

Μπορούν τα Media να επιβάλλουν ένα πρόσωπο στην τηλεόραση;
Αυτό είναι το μόνο που κάνουν. Τα περισσότερα πρόσωπα έτσι ξεκινούν για να καθιερωθούν και να επιβληθούν. Είναι λογικό και θεμιτό ένα κανάλι να ποντάρει σε ένα καλό άλογο κούρσας.

Έχετε γράψει ανακρίβειες;
Ε ναι, αλλά προφανώς δεν θα ίσχυε από λάθος πληροφορία που κάποιος μου έδωσε. Συμβαίνουν αυτά αμα κάνεις 30 χρόνια την ίδια δουλειά.

Ποιοι είναι οι φετινοί νικητές της τηλεοπτικής σεζόν και ποιοι οι χαμένοι;
Διάφορες εκπομπές που ακόμα υπάρχουν και από σίριαλ, το Κάτω Παρτάλι και η Μουρμούρα. Χαμένοι είναι οι τηλεθεατές που περιμένουν να ακούσουν κάποιες αλήθειες από την τηλεόραση και δεν ακούνε.

 

Την επιστροφή της Όλγας Τρέμη πως τη σχολιάζετε;
Την επιστροφή της την είδα θετικά γιατί η Όλγα είναι μια σπουδαία δημοσιογράφος. Δεν ξέρω βέβαια πως θα δέσει με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο δελτίο. Πιστεύω πως δεν θα δέσει.

Πρέπει να έχει όριο ηλικίας ο παρουσιαστής;
Στην Αμερική που είναι η μάνα της τηλεόρασης δεν υπάρχει και βλέπεις 80 χρονών ανθρώπους να παρουσιάζουν εκπομπές. Άρα όχι δεν υπάρχει όριο.

Το φετινό Dancing with the stars γιατί δεν πήγε καλά;
Γιατί το βαρέθηκε ο κόσμος. Πόσοι θα χορέψουν πια; Μόνο εγώ δεν έχω χορέψει.

Όταν κλείνετε την τηλεόραση και τον υπολογιστή με τι ασχολείστε;
Ασχολούμαι με τον σκύλο μου αρκετά και την αδερφή μου. Δεν μαγειρεύω γιατί δεν μου αρέσει και δεν τα καταφέρνω. Βλέπω ταινίες, σειρές και πηγαίνω να δω τον Ολυμπιακό.