Μιχάλης Κουϊνέλης- Ήβη Αδάμου: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στην σχέση τους!

Οι δυο τους είναι ένα απόλυτα ταιριαστό και αγαπημένο ζευγάρι!
Μιχάλης Κουϊνέλης- Ήβη Αδάμου: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στην σχέση τους!



Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης είναι έτοιμοι προκειμένου να προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω την σχέση τους! Το ζευγάρι είναι δύο χρόνια μαζί και πλέον ετοιμάζεται να συγκατοικήσει φτιάχνοντας το δικό του σπίτι στο κέντρο της Αθήνας. Η διαφορά στην ηλικία δεν φαίνεται να στάθηκε εμπόδιο στο δεσμό τους παρά τα 14 χρόνια που τους χωρίζουν. 

Εκείνη είναι μόλις 22 χρονών, ενώ εκείνος έχει την εμπειρία των 36 ετών. Πριν γίνουν ζευγάρι ήταν φίλοι και μάλιστα είχαν συνεργαστεί και σε έναν από τους πρώτους δίσκους της Ήβης. Στην πορεία όμως η αγνή φιλία τους εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα που πλέον βρίσκεται στο απώγειό του. Μάλιστα, σύμφωνα με την Espresso η Ήβη και ο Μιχάλης κάνουν σχέδια και για γάμο μέσα στο επόμενο διάστημα!

Η σχέση τους όπως όλα δείχνουν έχει γερά θεμέλια, μιας και στο παρελθόν έχουν αντιμετωπίσει και προβλήματα απόστασης (λόγω του ότι ο Μιχάλης έμενε μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αλεξανδρούπολη) τα οποία όμως κατάφεραν να ξεπεράσουν.

Χαρακτηριστικά ο frontman των Stavento είχε δηλώσει πρόσφατα: "Δεν υπάρχει μειονέκτημα που είμαστε μακριά. Όταν υπάρχει εμπιστοσύνη στη σχέση δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Ανεβοκατεβαίνουμε. Μία έρχεται εκείνη μία πάω εγώ" φανερώνοντας την μεγάλη αδυναμία που της έχει.