Κώστας Χαρδαβέλλας στο JoinUs: Ήμουν γυναικάς και άπιστος

Ποια είναι η ερωττική ιστορία που τον ενέπνευσε να γράψει βιβλίο;
Κώστας Χαρδαβέλλας στο JoinUs: Ήμουν γυναικάς και άπιστος



Τον Κώστα Χαρδαβέλλα φιλοξένησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο MAN-IFESTO της εκπομπής JoinUs που προβάλλεται το Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΙ. O δημοσιογράφος μίλησε για την εποχή της αθωότητας στην τηλεόραση, για τα λεφτά που πέρασαν από τα χέρια του και για τις γυναίκες της ζωής, ενώ διηγήθηκε την ερωτική ιστορία που τον ενέπνευσε να γράψει βιβλίο.  Δες τι είπε…

Για τα λεφτά που έβγαλε από τη δουλειά του:

Έβγαλα λεφτά από τη δουλειά μου, αλλά όχι από κρατικές θέσεις ή από επαγγελματικές λοβιτούρες. Από εκεί και πέρα δεν κρύβομαι ότι έβγαλα λεφτά από τη δημοσιογραφία. Ήμουν από τους δέκα πιο καλοπληρωμένους της τηλεόρασης. Είμαι και πολλά χρόνια και έχω κάνει εκπομπές που έχουν φέρει λεφτά.

Για το πάθος του με τις γυναίκες:

Η ζωή ήταν πάρα πολύ γενναιόδωρη για μένα στο κομμάτι γυναίκες. Έχω κάνει τρεις γάμους και έχω και ένα γιο ετών 21. Ήμουν γυναικάς, δεν το κρύβω. Δεν ήμουν χασικλής, δεν ήμουν χαρτοπαίκτης ή μπεκρής. Με τις γυναίκες έχω μία πολύ ωραία σχέση, τρυφερή, ερωτική. Τη γυναίκα μου την αγαπάω πάρα πολύ. Το γεγονός ότι ήμουν γνωστός φυσικά άνοιγε πόρτες προς την κρεβατοκάμαρα. Γιατί υπάρχει το φωτοστέφανο της επωνυμίας, και κάποιες φορές και της εξουσίας. Είναι πολύ αφροδισιακό όλο αυτό.

Για την απιστία:

Δεν ήμουν πιστός στις σχέσεις μου. Γιατί πάντα αναζητούσα αυτό το κάτι που δεν είχα. Όπως και στη δουλειά, με την έννοια ότι έχω αλλάξει όλα τα κανάλια. Δεν μ’ αρέσει η μονιμότητα όταν με πλήττει.

MANIFESTO 28 KOSTAS CHARDAVELAS JoinUs S1 from join us on Vimeo.