Απίστευτο! Ξόδεψε 13.000 ευρώ σε επεμβάσεις για να βγάζει τέλειες selfies

Μια γυναίκα από την Αμερική, απ' ότι φαίνεται δεν ήξερε πώς να ξοδέψει τα λεφτά της...
Απίστευτο! Ξόδεψε 13.000 ευρώ σε επεμβάσεις για να βγάζει τέλειες selfies



Ξέχνα το Photoshop και τις διάφορες εφαρμογές που μπορούν να διορθώσουν το πρόσωπό σου στις φωτογραφίες! Η 39χρονη Triana Lavey από το Los Angeles έκανε κάτι πιο... δραστικό! Ξόδεψε 13.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις για να μπορεί να βγάζει τις τέλειες selfies! Πρώτα "έφτιαξε" το πηγούνι, μετά την μύτη και τέλος τα ζυγωματικά της σε μια προσπάθεια να καταφέρει να μοιάζει με... supermodel! 

Η ίδια σε εκπομπή του ABC είπε πως κοίταζε τις φωτογραφίες της σε Facebook και Ιnstagram και μισούσε τον εαυτό της! Η ίδια πλέον, αισθάνεται πιο καλά από ποτέ μετά την επιτυχή επέμβαση ενώ η αυτοπεποίθησή της είναι στα ύψη! "Έχω πλέον το πρόσωπο που ήθελα. Δείχνω σαν τον παλιό μου εαυτό μετά από photoshop. Η παρουσία του καθενός στα social media είναι τόσο σημαντική, όσο και η παρουσία στην καθημερινή ζωή. Είναι μια νόμιμη μέθοδος για να προωθείς τον εαυτό σου" είπε χαρακτηριστικά.

Πλέον βγάζει selfies ασταμάτητα ενώ συνεχίζει να κάνει ενέσεις botox προκειμένου να είναι πάντα λαμπερή και όμορφη, υποστηρίζοντας πως είναι μια από τις βασικές της ανάγκες που πρέπει να καλύπτει κάθε τέλος του μήνα. Σαν το ενοίκιό της ένα πράγμα...