Νέα επεισόδια JoinUs αυτό το Σαββατοκύριακο!

Ποδαρικό με Γιώργο Μαργαρίτη και Κώστα Χαρδαβέλλα.
Νέα επεισόδια JoinUs αυτό το Σαββατοκύριακο!



Join Us στις πρώτες μας εκπομπές για τον καινούριο χρόνο! Οι διακοπές τελείωσαν, περάσαμε τέλεια και είμαστε πια όλοι ξεκούραστοι και ανανεωμένοι! Όλη η παρέα του JoinUs, λοιπόν, επιστρέφει με πολλή όρεξη και ευχόμαστε σε όλους σας ένα δημιουργικό και γεμάτο αγάπη 2015!

Συνεχίζουμε λοιπόν και φέτος να συζητάμε, να μαγειρεύουμε, να ψάχνουμε νέα πράγματα, να γελάμε, να κλαίμε καμιά φορά, να μοιραζόμαστε ό,τι μας αρέσει, να ζούμε!

Το Σάββατο, βλέπουμε ποιος τελικά κατάφερε να κατακτήσει την καρδιά της Κάμερον Ντιαζ και να την κάνει να πάρει την απόφαση να παντρευτεί στα 42 της, ο Γιάννης μαγειρεύει  τέλειο καλαμάρι με κρούστα από ξηρούς καρπούς και κρέμα φάβας αλλά και μια συγκλονιστική πάστα σοκολάτας ενώ η Εμμανουέλα μας κερνάει σουφλέ πατάτας με τυριά. Κάνουμε προπόνηση με λάστιχα, αποθεώνουμε τα κόκκινα φορέματα και η Νάνσυ Μαλλέρου δίνει χρήσιμες συμβουλές για να εντυπωσιάσουμε σε μια συνέντευξη για δουλειά. Η Μαρία δείχνει τι πρέπει να κάνουμε όταν το μωρό μας είναι λίγο άρρωστο και μαθαίνουμε να βάζουμε μόνες μας  τέλεια το eyeliner με τη βοήθεια του make up artist, Γιάννη Μιχαηλίδη. Θυμόμαστε τις  εκπληκτικές γυναίκες που κάθισαν στον καναπέ της Νάνσυς και μοιράστηκαν μαζί μας τις ιστορίες της ζωής τους ενώ ο Θανάσης συναντάει έναν αληθινό ροκ σταρ της νύχτας. Τον Γιώργο Μαργαρίτη. Για το τέλος, παίζουμε ηλεκτρονικά και γελάμε με τον Λευτέρη Ελευθερίου.

Την Κυριακή, βλέπουμε τι φόρεσαν οι σταρ στις χρυσές σφαίρες και αμέσως μετά η Χρυσιάννα μας δείχνει πως θα φορέσουμε τις γνωστές από παλιά, ζιπ κιλότ. Η Άννα έχει κόλπα για να μην τρώμε πολύ ενώ η Μυρτώ συναντά μια δερματολόγο που δείχνει πως μπορούμε να περιποιηθούμε το δέρμα μας μόνες μας στο σπίτι. Ο Γιάννης μαγειρεύει τα καλύτερα στριφτάρια, η Εμμανουέλα ένα σπιτικό brunch για δύο με αβγά και γραβιέρα και η Υπατία παραδοσιακές τηγανίτες. Κάνουμε ψώνια στη Θεσσαλονίκη, πηγαίνουμε σινεμά, κάνουμε γυμναστική με το βάρος του σώματός μας,  και μαθαίνουμε να μακιγιάρουμε σωστά τα φρύδια μας για να δείχνουμε πιο όμορφες. Ο Θανάσης συναντά έναν μύθο της δημοσιογραφίας, τον Κώστα Χαρδαβέλλα και βλέπουμε μερικές από τις ξεχωριστές γυναίκες που κουβέντιασαν με τη Νάνσυ τη χρονιά που μας πέρασε.

JoinUs γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!

*Το JoinUs προβάλλεται στις 17:00 μμ στον ΣΚΑΙ.