O διάσημος κωμικός Stephen Fry παντρεύτηκε τον 27χρονο σύντροφό του!

O διάσημος ηθοποιός έχει ξεπεράσει πλέον την κατάθλιψη και βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής του.
O διάσημος κωμικός Stephen Fry παντρεύτηκε τον 27χρονο σύντροφό του!



Ο 27χρονος Elliott Spencer και ο 57χρονος Stephen Fry παντρεύτηκαν στο Dereham της Αγγλίας με πολιτικό γάμο, 10 μέρες μετά τον αρραβώνα τους! Ο διάσημος ηθοποιός γνωστοποίησε το γεγονός μέσα από το Twitter με μια φωτογραφία από τον γάμο, γράφοντας: "ο Elliott κι εγώ μπήκαμε σε ένα δωμάτιο δύο άτομα και βγήκαμε σαν ένα".

Λίγε ώρες μετά από αυτήν την φωτογραφία, ο Fry έκανε χιούμορ λέγοντας ότι οι όρκοι τους ακούστηκαν μόνο από μία κούκλα του Oscar Wilde (προφανώς γιατί ο ρόλος του Wilde είναι από τους πιο γνωστούς του ηθοποιού που ενσάρκωσε το 1997). Τα λουλούδια που είχαν στα πέτα τους συνοδεύτηκαν από το hashtag #greencarnations και ήταν αφιερωμένα επίσης στον Oscar Wilde μιας και οι οπαδοί του συνήθιζαν να φορούν λουλούδια τον 19ο αιώνα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτός ο γάμος έδωσε πνοή στην ζωή του ηθοποιού, μιας και ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με την κατάθλιψη. Πριν από τρία χρόνια μάλιστα που έπασχε από διπολική διαταραχή, ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει με ένα κοκτέιλ από βότκα και χάπια.

"Η μοναξιά είναι το πιο φοβερό και αντιφατικό από τα προβλήματά μου. Μισώ να γυρνάω μόνος μου στο σπίτι. Δεν είναι ότι θέλω έναν σεξουαλικό σύντροφο, αλλά έναν μακροπρόθεσμο σύντροφο, κάποιος να μοιράζομαι το ίδιο κρεβάτι και να χώνομαι μαζί του στον καναπέ" είχε πει χαρακτηριστικά.

Πλέον, μετά τον χωρισμό του από τον Daniel Koel το 2010 με τον οποίο ήταν μαζί για 14 ολόκληρα χρόνια, όπως φαίνεται βρήκε ξανά την ευτυχία στο πρόσωπο του νεαρού Elliott.