Κατερίνα Ζαρίφη: Η συγκατοίκηση και η επιθυμία της να γίνει μαμά!

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της...
Κατερίνα Ζαρίφη: Η συγκατοίκηση και η επιθυμία της να γίνει μαμά!



Η Κατερίνα Ζαρίφη έχει πατήσει αισίως τα... 38 και συγκατοικεί εδώ και ενάμιση χρόνο με τον αγαπημένο της, Γιάννη Στρουμπούλη. Η παρουσιάστρια μίλησε στο People για το θέμα της μητρότητας αλλά και την καθημερινότητα με τον σύντροφό της, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην τελευταία φορά που ένιωσε την επιθυμία να αποκτήσει παιδί.

"Πριν από λίγες ημέρες που βάφτισα τον Παντελή, σκεφτόμουν έντονα πως θα ήθελα κι εγώ να γίνω μητέρα" αποκάλυψε καθώς πρόσφατα έγινε νονά του γιου μιας παιδικής φίλης της στην Θήβα. Aκόμα, αναφέρθηκε και στους διάφορους τσακωμούς που προκαλεί η καθημερινότητα στα ζευγάρια, εκφράζοντας την δική της πλευρά: "Νομίζω μαλώσαμε τελευταία φορά πριν από μερικές ημέρες, όταν με έπιασε να κάνω γενική καθαριότητα στο σπίτι και ο Γιάννης το έκανε χάλια".

H ίδια ωστόσο, το τελευταίο διάστημα είναι εμφανώς ανανεωμένη αφού έχασε σχεδόν 20 κιλά, ενώ για την συγκατοίκηση με τον Γιάννη έχει πει: "Ψιλομένουμε μαζί. Εγώ έχω μία φοβία με τη συγκατοίκηση, δεν το 'χω πολύ. Το έχω δοκιμάσει μια φορά στο παρελθόν, δεν μου πολυβγήκε. Τώρα βλέπω να τσουλάει καλύτερα..."

H Κατερίνα με τον σύντροφό της Γιάννη σε παλαιότερη έξοδο στα μπουζούκια