O sexy πρωταγωνιστής του Game of Thrones έγινε μοντέλο!

O Jon Snow μας δείχνει το άλλο του πρόσωπο...
O sexy πρωταγωνιστής του Game of Thrones έγινε μοντέλο!



O τηλεοπτικός "Jon Snow" του Game of Thrones, άφησε για λίγο τον μαύρο μανδύα και την μοναχική ζωή για να μεταμορφωθεί σε έναν σύγχρονο και κομψό άντρα που "φλερτάρει" με την πολυτέλεια. Μετά την επιτυχημένη καμπάνια για την σεζόν Autumn/ Winter 2014, ο Kit Harington πρωταγωνιστεί ξανά στην καμπάνια της εταιρίας Jimmy Choo για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2015.

Ο sexy 28χρονος ηθοποιός, παριστάνει με μεγάλη επιτυχία το μοντέλο, μέσα από μια σειρά φουτουριστικών φωτογραφιών από τα χέρια του φωτογράφου Steven Klein. Φορώντας ένα στιλάτο κοστούμι, οδηγεί το πανάκριβο σπορ αυτοκίνητό του και φυσικά αυτό που "καρφώνεται" στο μάτι είναι τα ασημένια Jimmy Choo high-top sneakers.

Σε μια άλλη φωτογραφία πάλι, φαίνονται τα διάσημα Sloane slippers που δείχνουν τέλεια πάνω του, ενώ η Sandra Choi, που είναι η creative director της καμπάνιας θεωρεί πως ο Harington αντιπροσωπεύει επάξια τον απόλυτο άντρα που επιλέγει να φορά Jimmy Choo. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο Βρετανός ηθοποιός είναι το κεντρικό πρόσωπο για το άρωμα "Jimmy Choo Man". 

Πάντως, στην διαφήμιση μπορεί να μην φαίνονται οι χαριτωμένες μπούκλες του, όμως το wet look και τα λεία μαλλιά του τον κάνουν... ακαταμάχητο! Enjoy!