Δημήτρη Αλεξάνδρου είσαι sexy! Η... γυμνή φωτογραφία που ξεσήκωσε το Instagram

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μας δείχνει τα... προσόντα του! Όχι πως δεν ξέραμε ότι τα έχει βέβαια.
Δημήτρη Αλεξάνδρου είσαι sexy! Η... γυμνή φωτογραφία που ξεσήκωσε το Instagram



Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι η αδυναμία των γυναικών και όχι τυχαία! Είναι πρώην πρωταθλητής bodybuilding, μοντέλο και παρουσιαστής! Με σώμα που κολάζει, έχοντας γραμμωμένους κοιλιακούς και sexy "ποντίκια" που λατρεύουν οι γυναίκες συνηθίζει να "ανεβάζει" την θερμοκρασία στο Instagram όμως αυτήν την φορά ήταν το κάτι άλλο! 

Με βλέμμα που "σκοτώνει" ενώ είναι γυρισμένος πλάτη, μας δείχνει τα tattoo του και τα... πλούσια προσόντα του! Φυσικά δεν τράβηξε την selfie εκεί που καθόταν σπίτι του (όχι ότι θα είχε πρόβλημα να το κάνει δηλαδή) αλλά πρόκειται για φωτογράφιση που έγινε στα πλαίσια της εταιρείας ρούχων Pull η οποία αποφάσισε προφανώς να αναδείξει τα... γυμνά ταλέντα του Δημήτρη!

Ο ίδιος, έχει κάνει αμέτρητες φωτογραφίσεις σε περιοδικά, με αποκορύφωμα την πρωτοποριακή φωτογράφιση που έκανε πριν από τέσσερα χρόνια για το γαλλικό περιοδικό PREF. Το concept τον έδειχνε με δερμάτινα αξεσουάρ, ενώ σε άλλες φωτογραφίες πόζαρε φορώντας αντρικό string... 

Αν και είναι μόλις 28 ετών (και Ταύρος στο ζώδιο) έχει κάνει πολλές εμφανίσεις σε εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση όπως στις εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου και της Χριστίνας Λαμπίρη, ενώ πλέον είναι στενός συνεργάτης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Στο παρελθόν έχει εμφανιστεί στο Next Top Model ενώ μάλιστα στην Ιταλία, συμπαρουσίαζε για κάποιο διάστημα την εκπομπή Kilimanjaro στο Rai 3. So hot!