Ο απίστευτος χορός της Meryl Streep επί σκηνής!

Η 65χρονη ηθοποιός είναι αξιολάτρευτη...
Ο απίστευτος χορός της Meryl Streep επί σκηνής!



H Meryl Streep είναι μια Dancing Queen! Λογικό άλλωστε αφού όταν την είδαμε στην ταινία Mamma Mia ήταν μια υπέροχη πολύ "προχώ" μαμά! Έτσι, είπε να μας θυμήσει κάτι από τον παλιό καλό εαυτό της όταν ανέβηκε στην σκηνή των 30th Annual Artios Awards, μαζί με τον σκηνοθέτη της ταινίας "Into The Woods" Rob Marshall! 

Η 65χρονη ηθοποιός εντελώς ακομπλεξάριστη έκανε αστεία και άρχισε να χορεύει πάνω στην σκηνή, ενώ έβγαζε έξω την γλώσσα της! Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι έχασε κάτι από την λάμψη της, αφού έδειχνε απίστευτα chic φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο jumpsuit, κόκκινες peep toe γόβες και σοφιστικέ cat-eye γυαλιά μυωπίας!

Φυσικά εκτός του ότι είναι υποψήφια για την συμμετοχή της στην ταινία "Into The Woods" είναι μια από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς στην ιστορία του κινηματογράφου! Έχει λάβει συνολικά μέχρι στιγμής 18 υποψηφιότητες για Όσκαρ και 29 για Χρυσή Σφαίρα, από τις οποίες έχει κερδίσει τρία βραβεία Όσκαρ και οχτώ Χρυσές Σφαίρες! Και απ' ότι φαίνεται έχει σκοπό να προσθέσει στη συλλογή της άλλο ένα (ή παραπάνω) και φέτος!