Η Kristen Stewart απαντά: Γιατί βαρέθηκα το Hollywood

Μετά από την επιτυχία του Twilight και έναν θυελλώδη χωρισμό με τον Robert Pattinson αποφάσισε να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό της.
Η Kristen Stewart απαντά: Γιατί βαρέθηκα το Hollywood



Όταν μέχρι τα 24 σου χρόνια έχεις αποκτήσει τεράστια φήμη, εκατομμύρια δολάρια, εξώφυλλα και σκάνδαλα, τότε έχεις λόγους να θέλεις να αποσυρθείς για ένα μικρό διάστημα απο τα φώτα. Έτσι και αλλιώς η  Kristen Stewart δεν ήταν και και η πιο κοινωνική σταρ του Hollywood. Σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της, ωστόσο, στο talk show Live! With Kelly & Michael μίλησε για την απόφαση της να απέχει για λίγο καιρό από τη δημοσιότητα.

«Χρειάζομαι να αναπνεύσω και να κάνω πιο φυσιολογικά πράγματα. Έχω ξεκινήσει την ζωγραφική και το απολαμβάνω. Είναι κάτι διαφορετικό. Θέλω να μείνω σπίτι για λίγο και να κάνω πράγματα που δεν μπόρεσα για δυο χρόνια», τόνισε η 24χρονη Stewart, η οποία χώρισε με τον Robert Pattinson πριν από περίπου ένα χρόνο.

Η αλήθεια είναι πως η Stewart «χάθηκε» από τα φώτα της δημοσιότητας το 2012 μετά από το σκάνδαλο  με τον παντρεμένο σκηνοθέτη Rupert Sanders.

Τουλάχιστον μπορεί πλέον να κάνει καριέρα ζωγράφου αν θέλεις αν και στο Hollywood μπορεί  να πεις ό,τι θες.