Ο Εισαγγελέας του Los Angeles ζήτησε την φυλάκιση της Lindsay Lohan

Πολύ δύσκολα φαίνεται πως θα καταφέρει να γλυτώσει την φυλάκιση η 28χρονη star.
Ο Εισαγγελέας του Los Angeles ζήτησε την φυλάκιση της Lindsay Lohan



Η Lindsay Lohan δεν κατάφερε να συμπληρώσει τις ώρες υποχρεωτικής κοινωνικής εργασίας που τις είχαν επιβληθεί και κάπως έτσι η φυλακή μοιάζει όλο και πιο κοντά. Μάλιστα ο Εισαγγελέας του Los Angeles ζήτησε την φυλάκιση της!

Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, ο δικαστής Richard Stone, ο οποίος θα προεδρεύσει στην υπόθεση της Lohan στις 18 Φεβρουαρίου έχει αποφασίσει την φυλάκιση της 28χρονης ηθοποιού. Ρόλο σε αυτή την απόφαση έπαιξε και η έκθεση του αστυνομικού που ήταν υπεύθυνος για τις ώρες απασχόλησης της Lohan, Terry White.

Η... άτακτη ηθοποιός είχε καταδικαστεί σε 240 ώρες κοινωνικής εργασίας, επιλέγοντας να τις εκτίσει στο Λονδίνο, όπου μένει μόνιμα. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ καθώς η Lohan δεν έχει συμπληρώσει ούτε τις... μισές.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν τελικά καταδικαστεί όντως η Lohan σε φυλάκιση αν θα την εκτίσει, καθώς μένει μόνιμα στο Λονδίνο. Δεν είναι λίγοι βέβαια εκείνοι που ισχυρίζονται πως ο μυστηριώδης ιός που έπασχε η Lindsay δεν είναι τίποτα άλλο από μια δικαιολογία των δικηγόρων της για να αποφύγει την φυλάκιση.