Ντέπυ Γκολεμά στο JoinUs: Ο Αρναούτογλου έχει εμμονή μαζί μου

Γιατί έβρισε τη Σπυροπούλου στο δρόμο.
Ντέπυ Γκολεμά στο JoinUs: Ο Αρναούτογλου έχει εμμονή μαζί μου



Την Ντέπυ Γκολεμά φιλοξένησε η εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Η τηλεκριτικός μεταξύ άλλων μίλησε για την κόντρα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για τις «συγγνώμες» που έχει ζητήσει και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. 

Δες τι είπε…

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Ο Γρηγόρης θεωρεί ότι έχω εμμονή μαζί του αλλά το ίδιο θεωρώ και εγώ από την άλλη μεριά πια. Από την πλευρά του ο Γρηγόρης το έχει το δίκιο του με την έννοια ότι εγώ και οι συνάδελφοί μου τον κυνηγάμε επειδή πέταγε από το μπαλκόνι τα έπιπλα των ανθρώπων. Τι να κάνουμε, ήταν μία πράξη η οποία δεν μας άρεσε. Είχε μία εκπομπή που παρακινούσε τους ανθρώπους να πετάνε τα έπιπλα από το μπαλκόνι σου. Εμείς γράψαμε ότι δεν μας αρέσει να βλέπουμε αυτό το πράγμα. Ή να βλέπουμε την αγελάδα να αφοδεύει στο στούντιο. Ε δεν μ’ αρέσει η γελάδα και δεν θα μ’ αρέσει ποτέ.

Αν κάνει κάτι καλό ο Αρναούτογλου θα το γράψω. Μπορεί κάποια στιγμή να πάρει μια ωραία συνέντευξη και να πω «μπράβο». Στεναχωριέμαι που μιλάμε σαν να είναι στόχος ο Γρηγόρης. Δεν είναι. Και έτσι νιώθουν οι ανασφαλείς άνθρωποι. 

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: 

Γράφω με χιούμορ αλλά εξαρτάται τι χιούμορ έχει και ο άλλος. Στο χιούμορ της Σπυροπούλου απαντάς στην ίδια κλίμακα. Για τη Σπυροπούλου έκανα ρεπορτάζ όσον αφορά στο τι συμβαίνει στον Alpha. 

Για το συμβάν που έγινε στο δρόμο δεν έχουν γίνει ακριβώς έτσι τα πράγματα. Δεν φαντάζεσαι αυτό που συνέβαινε. Νόμιζε ότι κυκλοφορούσε στον Alpha. Έλεγα τα κλασικά. Παραδέχομαι ότι ήταν κάποια γαλλικά τα οποία άκουγα εγώ, όχι κανένας άλλος. Όλα αυτά που είπε δηλαδή είναι θέατρο.  

Πήγα στις εκπομπές της γιατί ήθελα να τη βοηθήσω. Όπως πηγαίνω σε όποιον με καλεί από ηθική. Δεν έχω τίποτα με αυτό το κορίτσι. 

Για τις άδικες βολές της:

Παλιά στον Ελεύθερο Τύπο όταν ήταν καθημερινή η στήλη, όταν έχεις μια άδεια σελίδα θα πάρει και κάποιον η μπάλα. 23 χρόνια μια καθημερινή στήλη δεν γίνεται να μην ρίξει βολή σε κάποιον άδικα. Άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε και συγγνώμη ζητάμε. 

Για τις παρουσιάστριες που της αρέσουν: 

Μ’ αρέσει πολύ η Σμαράγδα Καρύδη, είναι πολύ όμορφη παρουσία στην τηλεόραση. Ένα συν είναι η Δούκισσα Νομικού. 

 

INTERVIEW 30 DEPI GOLEMA A PART JoinUs S1 from join us on Vimeo.

INTERVIEW 30 DEPI GOLEMA B PART JoinUs S1 from join us on Vimeo.