Super Bowl 2015: Katy Perry και Tom Brady on Fire! Έλαμψε ο άντρας της Gisele

Oι Patriots του Tom Brady νίκησαν 28-24 τους Seahawks κατακτώντας το Super Bowl σε ένα φαντασμαγορικό show που είχε πολύ... Katy Perry!
Super Bowl 2015: Katy Perry και Tom Brady on Fire! Έλαμψε ο άντρας της Gisele



Η Ελλάδα δεν είναι η χώρα που γνωρίζει και πολλά από ράγκμπι. Στις ΗΠΑ ωστόσο ο τελικός του είναι η μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού. Ίσως μεγαλύτερη και από τους τελικούς του μπάσκετ! Κάπως έτσι το Super Bowl καθήλωσε περισσότερα από 150 εκατομμύρια θεατές στις τηλεοράσεις τους με τον σύζυγο της Gisele, Τοm Brady, να οδηγεί τους Patriots στο τρόπαιο κόντρα στους Seahawks.

Ο 37χρονος quarterback, υπό το βλέμμα της γυναίκας του φυσικά αλλά και του γιου του Benjamin, κατέκτησε για τρίτη φορά στην καριέρα του τον τίτλο του MVP ενός τελικού, ο οποίος είχε τα πάντα! Μέχρι και... ξύλο ανάμεσα στους παίκτες λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος!

Πέρα από τα αθλητικά δρώμενα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Phoenix, η προσοχή όλων ήταν στραμμένη στο ημίχρονο, όπου εμφανίστηκε η Katy Perry και ο Lenny Kravitz! H ανάπαυλα διαρκεί σε έναν κανονικό αγώνα 12 λεπτά, ωστόσο στο Super Bowl αγγίζει τα 31. Αιτία; Τα 5 εκατομμύρια δολάρια που κοστίζουν τα 30 δευτερόλεπτα διαφήμισης!

Η Perry εμφανίστηκε στην σκηνή πάνω σε μια τεράστια μεταλλική τίγρη (!) φορώντας ένα φόρεμα που είχε σχεδιασμένο πάνω του φωτιές, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει και twerking στον Lenny Kravitz. Mην ξεχνάμε άλλωστε πως μιλάμε για μια αμερικάνικη γιορτή!

Στην 12λεπτη εμφάνιση της η Perry πρόλαβε και άλλαξε φόρεμα 4 φορές, ενώ guest star πάνω στην σκηνή ήταν η rapper, Missy Elliot! Όσο για τις... πολυαναμενόμενες διαφημίσεις του ημιχρόνου; Είχε από Kim Kardashian μέχρι... Victoria’s Secret! 

ΒΜW, Budweiser, Toyota, Μicrosoft αλλά και μήνυμα ενός λεπτού κατά της ενδοοικογενειακής βίας προβλήθηκαν από τα μάτριξ του University Of Phoenix Stadium. στο οποίο βρέθηκαν 80 χιλιάδες άνθρωποι ενώ πρωταγωνίστησαν μερικοί από τους μεγαλύτερους stars του θεάματος, όπως η Lindsay Lohan και ο Jeff Bridges. Μέση τιμή εισιτηρίου; 3950 δολάρια...

Κάπως έτσι οι Patriots έφτασαν στη νίκη με 28-24 εναντίον των Seattle Seahawks και στην 4η κατάκτηση τους, ενώ ξεκινάει ένας άλλος αγώνας. Αυτός των εργαζόμενων για να ξεστήσουν τα φαντασμαγορικά σκηνικά και να καθαρίσουν το μέρος. Συνολική διάρκεια; 3 εβδομάδες! 

Το 12λεπτο show της Katy Perry

To top-10 των διαφημίσεων του ημιχρόνου

Και τα highlights της αναμέτρησης