Φοίβος Δεληβοριάς στο JoinUs: Μου την πέσανε για τον στίχο… ο άντρας του Ρουβά

Η γνωριμία με τον Χατζιδάκι και η ζωή με το παιδί.
Φοίβος Δεληβοριάς στο JoinUs: Μου την πέσανε για τον στίχο… ο άντρας του Ρουβά



Τον αγαπημένο μουσικοσυνθέτη Φοίβο Δεληβοριά φιλοξένησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο MAN-IFESTO της εκπομπής JoinUs του ΣΚΑΙ αυτό το Σάββατο. 

Δες τι είπε…

Για το αν την «ψώνισε» ποτέ: 

Στους τρεις πρώτους δίσκους μου, δηλαδή μέχρι τα 25, που δεν έχεις άμυνες και είσαι χλωρό άτομο, δεν μπορούσα να εξισορροπήσω μέσα μου πάρα πολλά πράγματα. Στις σχέσεις, στις φιλίες, στο πώς δεχόμουν την κριτική, στο πώς θεωρούσα ότι εγώ πρέπει να κρίνω τους άλλους. 

Για το τραγούδι «Η γυναίκα του Πατώκου» και το στίχο «ο άντρας του Ρουβά»:

Μου την πέσανε για τον στίχο ο «ο άντρας του Ρουβά». Όταν το έγραφα μου ερχόντουσαν στη σειρά αστείες εικόνες lifestyle προτύπων ομορφιάς και με μία ραπ αίσθηση του χιούμορ μου έβγαιναν συνεχώς πρόσωπα και λίγο «κάφρικα». Υπήρξε μία προσπάθεια από την εταιρεία του Ρουβά να μην ακουστεί. Ο Ρουβάς είναι συμπαθέστατος και άνθρωπος που δεν είναι κομπλεξικός. Ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι κάνω κάτι εναντίον του προσώπου Σάκης Ρουβάς.

Για την πατρότητα: 

Με το παιδί ξαναμαθαίνεις να ζεις. Γίνεται να πρωτοβλέπεις έναν καινούργιο άνθρωπο να δοκιμάζει όλα τα πράγματα υπό την δική σου ευθύνη και να μην αλλάξει η ζωή σου; Φωτίζει δεκάδες πράγματα με ένα πολύ ωραίο φως. Εκεί που τα πράγματα πήγαιναν «βουρ» προς την κατάθλιψη, τη φθορά ή τον κυνισμό ερχεται η ζωή η οποία είναι ακατανίκητη και σου λέει ότι δεν χρειάζεται να έχεις άγχος για τη δική σου ύπαρξη. Υπάρχει και μία άλλη ύπαρξη που είναι σημαντικότερη από τη δική σου.