Δημήτρης Σταρόβας στο JoinUs: Παράτησα το σχολείο και δεν σπούδασα τίποτα

Γιατί παντρεύτηκε και χώρισε δύο φορές.
Δημήτρης Σταρόβας στο JoinUs: Παράτησα το σχολείο και δεν σπούδασα τίποτα



Τον Δημήτρη Σταρόβα φιλοξένησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο MAN-IFESTO της εκπομπής JoinUs του ΣΚΑΙ αυτή την Κυριακή. 

Δες τι είπε…

Για τη μουσική και το σχολείο:

Άρχισα να ασχολούμαι με τη μουσική από πολύ μικρός. Στα 16-17 ήμουν ήδη επαγγελματίας. Δεν σπούδασα τίποτα. Το γυμνάσιο ήταν τότε εξατάξιο και το παράτησα στην Πέμπτη. Ήμουν λίγο άγριο παιδί. 

Για τα οικονομικά προβλήματα:

Ζορίζομαι οικονομικά και τώρα. Επειδή δεν μου αρέσει ο πρωταθλητισμός δεν θέλω να έχω πολλές ευθύνες. Σε σήριαλ δεν δέχτηκα ποτέ να παίξω σε πρωταγωνιστικό ρόλο γιατί έπρεπε κάθε μέρα να δουλεύεις 8 ώρες. Και αυτό είχε σαν κόστος οι αμοιβές σου να μην είναι αντίστοιχες. Και μόλις πέρασα στην άλλη όχθη έγινε αυτή η ιστορία με την κρίση και βρεθήκαμε από τη μία σεζόν στην άλλη με το 1/5 των αμοιβών.

Για τα κιλά του:

Δεν περπατάω. Στα 50 μέτρα έχω πέσει ξερός. Είναι άσχημα πράγματα. Βλέπω εφιάλτες ότι απαγάγουν την κόρη μου, τρέχω να τη σώσω και στα 10 μέτρα πέφτω ξερός. Και ξυπνάω με ενοχές. 

Για τις γυναίκες:

Όσο ήμουν τεκνό αδύνατος… ενώ τώρα έχουν λυσσάξει. Είμαι πολύ σχεσάκιας, δεν είχα ποτέ εφήμερη σχέση. Την πρώτη φορά παντρεύτηκα 26 χρονών. Δεν θεώρησα το γάμο κάτι τρομακτικό. Αν ένιωθα άβολα θα το σταματούσα όπως και έκανα. Με την πρώτη γυναίκα μου μας έφθειρε ο χρόνος, δεν ήμασταν ερωτευμένοι στα 30 και κάτι. Όσο και να αγαπάς κάτι θέλεις να το πεθυμήσεις.