Κατερίνα Λέχου στο JoinUs: Παντρεύτηκα γιατί πιστεύω στο Θεό και το μυστήριο

Οι κακές επιλογές συντρόφων και η ζωή με τον Μάνο.
Κατερίνα Λέχου στο JoinUs:  Παντρεύτηκα γιατί πιστεύω στο Θεό και το μυστήριο



Την ηθοποιό Κατερίνα Λέχου υποδέχτηκε στον καναπέ της αυτή την Κυριακή η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ. 

Δες τι είπε…

Για τη σχέση της με τον Μάνο Στρατάκη:

Με τον Μάνο είδα την υγιή όψη των σχέσεων, το να σε αποδέχεται ο άλλος έτσι όπως είσαι. Να μην θέλει να σε αλλάξει, αυτό είναι αγάπη. Ήμουν πολλά χρόνια μόνη πριν γνωρίσω τον Μάνο. Στις προηγούμενες σχέσεις εγώ ήμουν το στραβό. Ανάλογα με το τι είμαστε κάθε στιγμή επιλέγουμε και το σύντροφό μας. Ήμουν τόσο λάθος, τόσο ανώριμη που έκανα κακές επιλογές. Δεν μετανιώνω για κάτι. Πρέπει να διανύσεις μια διαδρομή. 

Για το γάμο της:

Όταν αποφάσισα να παντρευτώ ήταν για προσωπική κατανάλωση. Πιστεύω στο Θεό άρα έκανα ένα μυστήριο και πιστεύω ότι αυτή η δέσμευση, η συζυγία δημιουργεί ένα άλλο βάθος στη σχέση που δεν μπορείς  να το έχεις όταν με το ένα πόδι είσαι εδώ και με το άλλο έξω από την πόρτα. Συγκινήθηκα πολύ και ήταν έτσι όπως το ήθελα. Όλο το μυστήριο, κανονικά, χωρίς περικοπές. 

Για την επιθυμία της να γίνει μητέρα:

Είχα πει στον εαυτό μου ότι μετά τα 40 δεν έχει νόημα να κάνω ένα παιδί. Αλλά νομίζω ότι δεν ήταν και η βαθύτερη επιθυμία μου. Μάλλον είναι και μια υπεκφυγή. Ουσιαστικά μπορεί να μην ήθελα ποτέ μου ένα παιδί. Το παιδί δύο ανθρώπων είναι η σχέση τους. Είναι κάτι που είναι μικρό και μεγαλώνει.