Στημένη η αυτοκτονία της Bobbi Kristina; Γιατί ανακρίνουν τον σύντροφό της

Nέα στοιχεία ανατρέπουν όλα όσα ξέραμε μέχρι τώρα.
Στημένη η αυτοκτονία της Bobbi Kristina; Γιατί ανακρίνουν τον σύντροφό της



Αυτήν την στιγμή διεξάγεται μια εκτενής έρευνα γύρω από την υπόθεση της Bobbi Kristina, καθώς νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως δείχνουν πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι στημένη η αυτοκτονία της και φυσικά άμεσα εμπλεκόμενος σε αυτό είναι ο σύντροφός της, Nick Gordon

H κόρη της Whitney Houston έχει κάποια τραύματα πάνω στο σώμα της τα οποία τράβηξαν την προσοχή της αστυνομίας. Δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος που η 21χρονη έχει αυτές τις πληγές, όμως φαίνεται πως είναι αποτέλεσμα βίας ανάμεσα σε εκείνη και τον σύντροφό της. 

Σύμφωνα με τον Max Tomas, τον φίλο που μαζί με τον Nick Gordon βρήκαν την Bobbi Kristina αναίσθητη στην μπανιέρα, όταν εκείνος έφθασε στο σπίτι δεν ήξερε τίποτα και φυσικά όταν ρώτησε τον Nick που είναι η Κristina, εκείνος του είπε ότι ήταν στην κρεβατοκάμαρα με αποτέλεσμα να μην δώσει πολλή σημασία.

O Nick εξαφανίστηκε για περίπου μια ώρα κι όταν ο Μax προσπάθησε να δει τι συμβαίνει, ανακάλυψε ότι η Bobbi Kristina βρισκόταν αναίσθητη στην μπανιέρα και αμέσως άρχισε να φωνάζει μέχρι που εμφανίστηκε και ο Nick. Σύμφωνα με τον Tomas, ο Νick καθάρισε το σπίτι και προσπάθησε να αφαιρέσει όποια σημάδια από αίμα είχαν μείνει. 

Oι δύο άντρες ανακρίνονται από την αστυνομία, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν δηλώσεις του Nick Gordon, o οποίος δεν δέχεται να μιλήσει περαιτέρω χωρίς την συμβολή του δικηγόρου του.