Διάσημα δάκρυα όπως του Αλέξη Τσίπρα

Τα βίντεο που θα δείχναμε στον Πρωθυπουργό για να μην στεναχωριέται.
Διάσημα δάκρυα όπως του Αλέξη Τσίπρα



Ο κόσμος λέει πως οι άντρες που κλαίνε είναι πραγματικοί άντρες, ενώ ο Νότης Σφακιανάκης ισχυρίζεται ότι «μάτια που κλαίνε μην τα πιστεύεις».

Εμείς από την άλλη πλευρά συμπέρασμα δεν βγάλαμε όταν παρακολουθήσαμε χθες το βράδυ τον Αλέξη Τσίπρα να συγκινείται κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.  

Και μπορεί να μην είδαμε το δάκρυ να πέφτει κορόμηλο, όμως ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας βούρκωσε, κόμπιασε, συγκρατήθηκε και όταν κατευθύνθηκε προς το γραφείο του ζήτησε από τους συνεργάτες του να μείνει μόνος για να ηρεμήσει. Ορίστε και η απόδειξη. 

Αν, λοιπόν, τον είχαμε εδώ στο γραφείο μας θα του λέγαμε να μην αγχώνεται που όλη η Ελλάδα τον είδε να λυγίζει και ότι θα συγκινούσε ακόμα περισσότερο αν έβγαιναν πραγματικά δάκρυα (ο Obama δηλαδή καλύτερος είναι;). Θα του δείχναμε επίσης όλα τα παρακάτω βίντεο των celebrities που είχαν δημόσιες δακρύβρεχτες στιγμές.

Barack Obama  

Κλάμα κανονικό έριξε ο Barack Obama το 2012 κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ σε αυτή την ομιλία ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για τη νίκη που πέτυχαν στις εκλογές. 

Pharrell Williams

Όταν το 2014 η Oprah Winfrey έδειξε στον Pharrell Wiliams ένα βίντεο στο οποίο οι φαν του χόρευαν και έδειχναν τι σημαίνει γι’ αυτούς το χιτ «Happy» εκείνος ξέσπασε σε κλάματα. Το ίδιο και εγώ. 

Tom Brady 

Μία ήττα ήταν αρκετή για να κάνει τον άντρα της Gisele, τον αθλητή του αμερικανικού ποδοσφαίρου Tom Brady να λυγίσει. Άλλοι βέβαια λένε ότι απλά σκούπιζε τον ιδρώτα του...

Justin Timberlake

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ένας 10χρονος φαν έδωσε στον Justin Timberlake το καλύτερο δώρο της ζωής του και εκείνος δεν μπορούσε παρά να συγκινηθεί. Δες ΕΔΩ τι ακριβώς έγινε. 

Harry Styles

Οι καλλιτέχνες είναι περίεργοι και έχουν κάθε δικαίωμα να κλαίνε επί σκηνής. Έτσι και ο τραγουδιστής των One Direction μάλλον παρασύρθηκε από την ένταση της συναυλίας στη Μελβούρνη και από την αποθέωση του κοινού. 

Justin Bieber 

Από τις λίγες φορές που χαιρόμαστε όταν βλέπουμε άνθρωπο να κλαίει. Μάλλον τα δάκρυα είναι «κροκοδείλια» αλλά εμείς οφείλουμε να τα καταγράψουμε. 

Tom Hanks 

Μπορεί ο Tom Hanks να είναι καταπληκτικός ηθοποιός, όμως δεν νομίζουμε να υποκρίθηκε από την σκηνή των Όσκαρ το 1995 όταν παρέλαβε το βραβείο α’ αντρικού για το ρόλο του στην ταινία «Forest Gump». 

Robert de Νiro

Αυτή η στιγμή μας έκανε να αγαπήσουμε τον Robert de Niro ακόμα πιο πολύ. Όταν ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή της Katie Couric για την προώθηση της ταινίας «Οδηγός Αισιοδοξίας» πιέστηκε πάρα πολύ για να μην ξεσπάσει σε λυγμούς. Στην ταινία, ο De Niro υποδύεται τον πατέρα του Cooper που πάσχει από διπολική και την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. Πρόκειται για μία ιστορία που ο σεναριογράφος εμπνεύστηκε από την δική του ζωή. Έτσι, ο De Niro χωρίς να μπορεί να ολοκληρώσει τη σκέψη του είπε το εξής:  «Δεν μου αρέσει να γίνομαι συναισθηματικός, αλλά ξέρω ακριβώς τι περνάει».