Φωτεινή Πιπιλή στο Join Us: Η Βουλή του 2012 ήταν... τσοκαρία

Τι είπε για το στιλ του Βαρουφάκη και τις τσάντες μαϊμού.
Φωτεινή Πιπιλή στο Join Us: Η Βουλή του 2012 ήταν... τσοκαρία



Την Φωτεινή Πιπιλή υποδέχτηκε στον καναπέ της αυτή την Κυριακή η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ. 

Δες τι είπε…

Για τις φιλίες στη Βουλή και την «τσοκαρία»: 

Δεν έκανα καινούργιες φιλίες στο βουλευτικό χώρο με εξαίρεση 2-3 άτομα που είχαμε τα ίδια ενδιαφέροντα. Ξέρεις τι με ενοχλούσε;  Η Βουλή του 2012 ήταν χάλια, άθλια και το επίπεδο πολύ χαμηλό. Πολύ «τσοκαρία» χρυσό μου. Έλεγα «αυτό το πράγμα τώρα που είναι ζήτημα να έχει τελειώσει δημοτικό είναι δυνατόν να νομοθετεί ή να λέει όλες αυτές τις βλακείες;». «Τσοκαρία» είναι να καπνίζεις μέσα στη βουλή και να πετάς το αποτσίγαρο στα μαρμάρινα πατώματα, «τσοκαρία» είναι να μιλάει ο πρωθυπουργός και να χτυπάνε 50 κινητά, να αντιμετωπίζεις τον αντίπαλό σου σαν ένα προδότη. ‘Όταν επί 2,5 χρόνια λέγαμε ότι πρέπει να έχουμε ένα πρόγραμμα να μπούμε σε τάξη και σειρά, μας φώναζαν από κάτω ότι θα μας κρεμάσουν στο Σύνταγμα. Δεν θέλω ο βουλευτής να συμπεριφέρεται σαν τον τελευταίο στο πεζοδρόμιο. 

Για το στιλ του Βαρουφάκη: 

Το στιλ του Βαρουφάκη είναι μεγάλη επιτυχία. Παίζει ρόλο ότι έτσι ήταν και πριν. Ελπίζω ότι όταν φύγει όλη αυτή η δημοσιότητα και ο Βαρουφάκης θα μπει στα πολύ δύσκολα, δεν θα μετράει μόνο το στιλ.  

Για τις τσάντες «μαϊμού» της Βουλής: 

Το μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι το λαθρεμπόριο. Με ενοχλούσε να βλέπω πονεμένες μανούλες του ελληνικού λαού που δεν θα μπορούσαν να αγοράσουν την τσάντα να μεταμφιέζονται σε κάτι το οποίο δεν ανήκαν έτσι και αλλιώς και γνωρίζοντας ότι αυτά τα προϊόντα είναι μαϊμού από λαθρεμπόριο.  Με ενοχλούσε η ξιπασιά και το δήθεν.