Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Join Us: Γιατί είχε ενοχές και χρειάστηκε ψυχολόγο

Ποια ήταν η μέρα που αγάπησε περισσότερο τα παιδιά του κόσμου.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Join Us: Γιατί είχε ενοχές και χρειάστηκε ψυχολόγο



Τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου φιλοξένησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο MAN-IFESTO της εκπομπής JoinUs του ΣΚΑΙ αυτή την Κυριακή. 

Δες τι είπε...

Για την εταιρεία που δεν ήθελε να του βγάλει δίσκο: 

Η εταιρεία μου δεν ήθελε να βγάλει το δίσκο «Φοβάμαι» για να μην καταστραφώ και επειδή έχω καλή φωνή. Μου έλεγε ότι αυτά τα τραγούδια είναι απαράδεκτα. Τους είπα ότι θα πάω στο γιατρό, τον ωριλά να πάρω χαρτί ότι θα μουγγαθώ λόγω του λαιμού μου. Είχα δίκιο γιατί μόλις είδε ο εταιριάρχης να οκταπλασιάζονται οι πωλήσεις με φώναξε να μου πει μήπως έχω κάποιον άλλον καλλιτέχνη να του συστήσω. 

Για την εποχή που χρειάστηκε ψυχολόγο: 

Το κοινό που με αγαπάει και με πιστεύει έχει χιούμορ. Σαφώς δεν ψωνίστηκα με τα συνθήματα αλλά απαντάω με δικά μου αυτοσχέδια εκείνη τη στιγμή και έτσι γίνεται ένας διάλογος εμπιστοσύνης. 

Αισθάνθηκα βαρύτατη την ευθύνη του να σε αγαπάνε τόσο πολύ οι άνθρωποι. Νόμιζα ότι θα πρέπει να είμαι σαν τους ήρωες των τραγουδιών. Αλλά αυτό είναι απάνθρωπο, δεν γίνεται. Πήγα σε γιατρό και με βοήθησε με θεραπείες. Έπασχα από φοβερές ενοχές και μου γύρισε σε βαριά κατάθλιψη. Με βοήθησαν να είμαι αυτό που πραγματικά θα ήθελα και όχι κάτι παραπάνω.

Για την κόρη του: 

Όταν γεννήθηκε η κόρη μου τότε αγάπησα περισσότερο τα παιδιά του κόσμου. Σιγά σιγά της μάθαμε ότι αυτό που κάνουμε είναι μία δουλειά, μία δραστηριότητα μας, όπως θα έχει και εκείνη αργότερα.