Κακοκαιρία: Επιδεινώνεται και άλλο ο καιρός!

Δεν έχει πρόθεση να εγκαταλείψει σύντομα την χώρα μας ο χιονιάς…
Κακοκαιρία: Επιδεινώνεται και άλλο ο καιρός!



Σε νέο λευκό κλοιό βρίσκεται η Αττική καθώς από τα ξημερώματα της Τετάρτης δεν σταματά να χιονίζει σε αρκετές περιοχές! Την ίδια ώρα οι μετεωρολόγοι τονίζουν πως θα επιδεινωθεί η κατάσταση ενώ ουσιαστική βελτίωση αναμένεται από την Πέμπτη.

Έτσι, οι κάτοικοι της Αθήνας είδα ακόμη μια… άσπρη (μετεωρολογικά) ημέρα, καθώς το χιόνι το πρωί είχε καλύψει τα αυτοκίνητα και τα πεζοδρόμια, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη δεν ξεπερνά τους 3 βαθμούς. Το σκηνικό όμως θα συνεχιστεί με περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας αλλά και νέα χιονόπτωση, ακόμη πιο ισχυρή!

Στην Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι λίγο πιο… μαλακός, καθώς η θερμοκρασία θα φτάσει σήμερα στους 5 βαθμούς ενώ βελτίωση του καιρού στα Βόρεια αναμένεται από σήμερα το απόγευμα, σε αντίθεση με την Αττική.

Στην υπόλοιπη χώρα, η θερμοκρασία κυμαίνεται από 6 έως και 13 βαθμούς στα Δυτικά ενώ στην Κρήτη αναμένεται να σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Όσον αφορά την βελτίωση, οι μετεωρολόγοι τονίζουν πως αυτή θα έρθει στην Αττική από την Πέμπτη το μεσημέρι ενώ τα δρομολόγια των πλοίων εκτελούνται με αρκετές δυσκολίες λόγω των θυελλωδών ανέμων που φτάνουν και τα 9 μποφόρ.