Mάχη για την περιουσία των 20 εκ. δολαρίων: Τι θα γίνει αν πεθάνει η Bobbi Kristina

Μάχονται για την περιουσία ενώ η Bobbi είναι σε κώμα.
Mάχη για την περιουσία των 20 εκ. δολαρίων: Τι θα γίνει αν πεθάνει η Bobbi Kristina



Ο Bobby Brown είναι στο πλευρό της κόρης του Bobbi Kristina από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα της όπως και όλο αυτό το διάστημα των τριών εβδομάδων που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Georgia ενώ είναι σε κώμα. 

Σύμφωνα με το Us Weekly, το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι οι δύο οικογένειες, Browns και Houstons δίνουν την δική τους "μάχη" για την περιουσία ενώ η 21χρονη κοπέλα μόλις με το ζόρι κρατιέται στην ζωή. Ο 46χρονος πατέρας της Bobbi, έχει ήδη ζητήσει την αναμενόμενη κληρονομιά των 20 εκατ. δολαρίων που αναλογούν στην Bobbi Kristina από την μητέρα της Whitney Houston. 

Αν η Bobbi πεθάνει, τα χρήματα που είχε ακόμη να εισπράξει από την περιουσία της Whitney, θα πάνε σε τρεις άλλες συγγενείς της Whitney παρόλο που αυτός είναι ο πλησιέστερος συγγενής. Επομένως οι δύο οικογένειες είναι στα "μαχαίρια" λόγω της περιουσίας. Βέβαια, δεν είναι γνωστό αν η Bobbi έχει κάνει δική της διαθήκη.

Όλο αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι η Bobbi Kristina έπαιρνε τα χρήματα που της αναλογούσαν από την περιουσία της μητέρας της σε δόσεις. Έλαβε ένα μέρος σε ηλικία 21 ετών και το υπόλοιπο ποσό θα το έπαιρνε σε ηλικία 25 και 30 ετών.