Κhloe Kardashian: Μήπως το παράκανε με το waist training; H νέα της εικόνα είναι τρομακτική

H νέα μόδα του Hollywood μοιάζει λίγο... υπερβολική.
Κhloe Kardashian: Μήπως το παράκανε με το waist training; H νέα της εικόνα είναι τρομακτική



Όπως φαίνεται, η Κhloe Kardashian συνεχίζει την μόδα που λάνσαραν οι αδερφές της Kim και Kourtney. Πρόκειται φυσικά για το waist training που δεν είναι τίποτα άλλο από τη χρήση συσφικτικών κορσέδων για τη μείωση πόντων από την περιοχή της μέσης.

Αυτή η μόδα έχει γίνει το τελευταίο διάστημα νέα τρέλα στο Hollywood αφού πολλές είναι οι διάσημες που επιλέγουν αυτόν τον τρόπο προκειμένου να βελτιώσουν την εξωτερική τους εμφάνιση. Η Sofia Vergara, η Dita Von Teese, η Kim Kardashian αλλά και πολλές ακόμα celebrities έχουν πάθει... ψύχωση με τους κορσέδες για σώμα- κλεψύδρα.

Οι ρίζες του άλλωστε ξεκινούν ήδη από την εποχή της Marilyn Monroe και της Sophia Lauren, απλώς τώρα πρόκειται στην ουσία για μια μετεξέλιξή του. Η συγκεκριμένη τάση θέλει το κορμί να διαμορφώνεται είτε μέσα από ειδικούς κορσέδες που προκαλούν εφίδρωση και φοριούνται ακόμα και στο γυμναστήριο είτε μέσα από τους κλασικούς που φοριούνται ως εσώρουχα.

Ωστόσο, η νέα φωτογραφία που πόσταρε η Khloe στο Instagram είναι κάπως... τρομακτική. Ωραία η απώλεια πόντων και το αδυνάτισμα, αλλά μήπως το παράκανε λιγάκι η 30χρονη τηλεπερσόνα; H ίδια δεν φαίνεται να το έχει καταλάβει πάντως, αφού μοιάζει κατενθουσιασμένη...