Σπυροπούλου για την αγωγή κατά Λιάγκα: Δεν μου ζήτησε συγγνώμη ο Γιώργος

Η ξανθιά παρουσιάστρια μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την αγωγή στον Γιώργο Λιάγκα.
Σπυροπούλου για την αγωγή κατά Λιάγκα: Δεν μου ζήτησε συγγνώμη ο Γιώργος



H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας καλεσμένη στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή "Mega με Μία", όπου μάλιστα δεν απέφυγε να αναφερθεί στη διαμάχη της με τον τον Γιώργο Λιάγκα: "Με αφορά ό,τι λέγεται και έχει επίπτωση στην οικογένειά μου και στη ζωή μου. Δεν με νοιάζει αν με πουν κακή παρουσιάστρια, κακοντυμένη. Έχω επιλέξει μια δουλειά και είμαι έτοιμη για κριτική πάνω σε αυτήν όχι για τη ζωή μου. Αυτά που έχουν πει ότι είμαι ένα κοριτσάκι... Με ενόχλησε πολύ. Δεν πληρώνομαι από κάποιον για υπηρεσίες, αλλά για τη δουλειά μου".

Aκόμα, όσον αφορά την τυχαία συνάντηση που είχαν στην Γλυφάδα πριν λίγες μέρες με τον Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά είπε πως την ενόχλησε πάρα πολύ το γεγονός ότι δεν της ζήτησε συγγνώμη: "Δεν μου ζήτησε συγγνώμη ο Γιώργος. Μου είπε κάποια πράγματα, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Δεν μου είπε ότι του ξέφυγαν αυτά που είπε... Μου αρέσουν οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και ξέρουν να λένε συγγνώμη". 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Γιώργος Λιάγκας θα βρεθούν αντιμέτωποι στα δικαστήρια. Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Σπίτι μου σπιτάκι μου" κατέθεσε πριν από μερικές μέρες μηνύση κατά του παρουσιαστή και της δημοσιογράφου Σάσας Σταμάτη στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Επικαλούμενη διάφορα προσβλητικά σχόλια που έχουν γίνει κατά καιρούς στην εκπομπή "Το Πρωινό" τα οποία αφορούσαν την προσωπική της ζωή, ζητά το ποσό των 520.000 ευρώ (260.000 ευρώ από τον καθένα), ως αποζημίωση για την ηθική βλάβη που της προκάλεσαν. 

Η ίδια μάλιστα έχει χαρακτηρίσει όσα της έχουν προσάψει ως "ύπουλη λασπολογία" και ως "απαξιωτικές δηλώσεις", ενώ αφορμή για όλο αυτό το ξέσπασμα στάθηκε το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στο Πρωινό το οποίο ήθελε την Σπυροπούλου να κυκλοφορεί με bodyguard. Η ίδια μάλιστα χαρακτήρισε το ρεπορτάζ "ανακριβές".

Χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει στην εκπομπή του: "Η Σπυροπούλου είναι ένα κοριτσάκι που κάποιος την πληρώνει και της βάζει 15 bodyguards. Mπορεί για κάποιον να είναι τόσο πολύτιμη που να δίνει λεφτά να την φυλάει bodyguard". Αυτή η δήλωση σε συνδυασμό με διάφορα άλλα που έχουν ακουστεί κατά καιρούς στο Πρωινό του Ant1 ήταν η αφορμή για να αποφασίσει η νεαρή παρουσιάστρια να κινηθεί νομικά εναντίον τους.