Bobbi Kristina: Γίνεται reality η ζωή της

Η ζωή της 21χρονης Bobbi και το οικογενειακό τους δράμα αναμένεται σύντομα στις οθόνες...
Bobbi Kristina: Γίνεται reality η ζωή της



Μπορεί ο πατέρας της Bobbi Kristina, Bobby Brown, να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά όμως σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο 47χρονος τραγουδιστής σκέφτεται παράλληλα το ενδεχόμενο να γυριστεί reality σχετικά με την ζωή της κόρης του και το οικογενειακό τους δράμα. 

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες στο reality show θα συμμετέχουν οι δύο αδερφές του Bobby, o αδερφός του και τα παιδιά τους, ενώ ο ίδιος ο Bobby με βάση όσα είπε ο δικηγόρος του δεν έχει κανένα σκοπό να εμφανιστεί στο show. 

Ωστόσο, οι αδερφές του Bobby έχουν την δική τους ιστορία. Η Leolah είναι ένας από τους ανθρώπους που κατηγόρησε όσο κανείς άλλος τον Ray J για τον θάνατο της Whitney Houston, ο οποίος την έσπρωξε στα ναρκωτικά. Όσον αφορά την Τina, η ίδια έχει παραδεχτεί πως πολλές φορές έκανε crack (κοκαΐνη) μαζί με την Whitney. 

Παράλληλα, μπορεί να μην έχουν τοποθετήσει κάποιο video στο δωμάτιο του νοσοκομείου που νοσηλεύεται αυτήν την στιγμή η Bobbi Kristina όμως υπάρχουν αρκετά ντοκουμέντα από κάμερα η οποία είχε στηθεί στο σπίτι, η οποία δείχνει ξεκάθαρα την οικογενειακή τους τραγωδία. 

Δες όλες τις τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της Bobbi Kristina ΕΔΩ