Ναταλία Γερμανού: Θα παρουσιάσει την εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα;

Το κανάλι Ε έκανε μια νέα πρόταση στην Ναταλία.
Ναταλία Γερμανού: Θα παρουσιάσει την εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα;



Από την αρχή της σεζόν ήταν γνωστό πως η Ναταλία Γερμανού επρόκειτο να παρουσιάσει δύο εκπομπές στο Ε (ένα reality show το οποίο τελικά δεν βγήκε στον αέρα και την τωρινή της εκπομπή). Ξεκίνησε λοιπόν με το αφιερωματικό show "Μη χανόμαστε" κατά την οποία καλούσε ανθρώπους της επικαιρότητας από όλους τους χώρους. Η εκπομπή ικανοποίησε την ιδιοκτησία του καναλιού όμως τα νούμερα δεν ήταν τα αναμενόμενα, καθώς κυμάνθηκαν κατά μέσο όρο σε μονοψήφιους αριθμούς (στην πρεμιέρα της η Ναταλία μάλιστα δεν ξεπέρασε το 3,7%).

Σύμφωνα με πληροφορίες του #Followme το κανάλι έχει κάνει επίσημη πρόταση στην Ναταλία να αναλάβει την εβδομαδιαία εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα "Όλοι οι καλοί χωράνε", μια εκπομπή με καλεσμένους από διάφορους χώρους και καλλιτέχνες που τραγουδάνε live στο studio (κάτι ανάλογο της εκπομπής "Στην υγειά μας" με τον Σπύρο Παπαδόπουλο). Μέχρι στιγμής η ίδια δεν έχει απαντήσει ακόμα, όμως σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες θα δεχτεί την πρόταση.

Ωστόσο, αυτό που δεν είναι ακόμα γνωστό είναι αν θα απορροφηθεί ο Κώστας Χαρδαβέλλας σε κάποιο άλλο πόστο μέσα στο κανάλι και τι θα γίνει τελικά με την εκπομπή "Μη χανόμαστε". Θα λάβει τέλος ή θα παρουσιάζει από εδώ και στο εξής και τις δύο η Ναταλία; Αναμένουμε τις εξελίξεις...