Άννα Βίσση: Η απάντηση της στην οικογένεια Νταλάρα

Φαίνεται πως η κόντρα με την Άννα Νταλάρα και την αδελφή τηςδεν θα τελειώσει εύκολα…
Άννα Βίσση: Η απάντηση της στην οικογένεια Νταλάρα



Η Άννα Βίσση πέρασε στην αντεπίθεση, απαντώντας στην Πέπη Ραγκούση, αδερφή της Άννας Νταλάρα, τονίζοντας απλά πως… γελάει με όσα γράφονται για εκείνη! Και η κόντρα συνεχίζεται…

Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Πέπη Ραγκούση δημοσίευσε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ένα κείμενο, το οποίο σχολίαζε μεταξύ άλλων για την Άννα Βίσση: «Τώρα την ενοχλούν τα λουλούδια, την κάνουν, λέει, να αισθάνεται στριπτιζέζ. Όταν τραγουδούσε ημίγυμνη, τα λουλούδια ήταν ωραία;».

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η κυρία Ραγκούση είναι αδερφή της Άννας Νταλάρα, συζύγου του Γιώργου Νταλάρα, πρώην συντρόφου της Άννας Βίσση! Μπερδευτήκατε;

Η Άννα Βίσση, δεν άφησε όμως έτσι τα όσα σχολίασε η Πέπη Ραγκούση και… σήκωσε το γάντι απαντώντας μέσα από το περιοδικό «ΕΓΩ»: «Γελάω πάρα πολύ. Ειδικά όταν όσοι τα γράφουν δεν θα μπορούσαν ποτέ να ντυθούν έτσι».

Η κόντρα ανάμεσα σε Βίσση-Νταλάρα κορυφώθηκε πριν λίγες ημέρες, όταν αμφότερες βρέθηκαν σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης. Την στιγμή που αντιλήφθηκαν η μια την παρουσία της άλλης, άλλαξαν… δρόμο με την μια από τις δυο γυναίκες να σχολιάζει: «Δεν πιστεύω να κάθομαι δίπλα της;».

Και κάπως έτσι η κόντρα συνεχίζεται…