Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έχω κάνει μπότοξ αλλά δεν τρελάθηκα με το αποτέλεσμα

Η παρουσιάστρια μιλά για την ζωή της, τον σύζυγό της, τα παιδιά της αλλά και τα μπότοξ.
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έχω κάνει μπότοξ αλλά δεν τρελάθηκα με το αποτέλεσμα



Η Βίκυ Χατζηβασιλείου εκτός από όμορφη γυναίκα είναι και πετυχημένη παρουσιάστρια. Της αρέσει να ασχολείται με τον εαυτό της πάρα πολύ, φροντίζει την εμφάνισή της και προσέχει την διατροφή της σε μόνιμη βάση. Δεν τυχαίο άλλωστε που στα 50 της χρόνια μοιάζει τουλάχιστον δέκα χρόνια νεότερη κάνοντας όλους να απορούν πώς τα καταφέρνει. 

Η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town Kύπρου, μίλησε για τον σύζυγό της, Γιάννη, για το πώς είναι ως μητέρα αλλά και για τα μπότοξ που έχει κάνει. Μάλιστα αναφέρθηκε και στην μητέρα της για την οποία είπε: "Η μητέρα μου είναι μία καλλονή και δεν έχει κάνει ούτε μπότοξ, ούτε τίποτα".

Παραδέχτηκε ότι έχει κάνει μπότοξ, λέγοντας: "Ναι, πριν από ενάμισι χρόνο, αλλά δεν τρελάθηκα με το αποτέλεσμα! Τι να το κάνεις το μπότοξ, αν δεν μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου μετά; Αν δω αργότερα ότι το πρόσωπό μου έχει κρεμάσει, μπορεί να επιχειρήσω να κάνω κάτι, αλλά σίγουρα θα είναι κάτι αναίμακτο που δεν απαιτεί νάρκωση. Βλέπω στο internet καμιά φορά κάτι καινούριες μεθόδους που ματώνει όλο το πρόσωπο, σαν να ήταν σε πεδίο μάχης, και τρομάζω". 

Για την σχέση της με τους δύο γιους της και πώς είναι ως μητέρα: "Είμαι αυστηρή, αλλά είμαι και επαινετική όταν χρειάζεται. Ήξεραν λ.χ. οι γιοι μου ότι αν ήταν όλη την ημέρα μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, θα τους έπαιρνα το καλώδιο. Φρόντιζα, όμως, παράλληλα να τους ενθαρρύνω όταν έκαναν κάτι σωστό. Δεν μπορώ να πω όμως ότι είχαμε ιδιαίτερες τριβές με τα παιδιά μου. Είχαμε πάντα πολύ καλή επικοινωνία και εξακολουθούν να μου λένε τα πάντα, με λεπτομέρειες, ακόμα και για τις σχέσεις τους".

Παράλληλα, μίλησε για τον σύζυγό της λέγοντας πως η σχέση τους είναι καρμική και πως έχουν συναντηθεί σε προηγούμενη ζωή: "Είμαι σίγουρη 100%. Είναι καρμική η συνάντησή μας με τον Γιάννη. Όταν πρωτοσυναντηθήκαμε, είχα την αίσθηση ότι τον ήξερα χρόνια! Κι αυτό έχει συμβεί και με άλλους ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή μου. Καμία συνάντηση δεν είναι τυχαία. Ακόμα και αν κάποιοι έρχονται για να μας ταλαιπωρήσουν, αυτό συμβαίνει γιατί έτσι πρέπει να γίνει, γιατί προφανώς κάτι θα μάθουμε από αυτό". 

Η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της Γιάννη