Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Έχω μια πλήρη οικογένεια, που ζει σε άλλο σπίτι

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για τις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί με την πρώην σύζυγο του και τον νυν άντρα της, Πέτρο Μπούτο.
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Έχω μια πλήρη οικογένεια, που ζει σε άλλο σπίτιΟ Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μίλησε στην εφημερίδα Real Life για την μεγάλη αδυναμία που έχει στον γιο του, αλλά και για το… ιδιαίτερο μοντέλο οικογένειας που έχει αναπτύξει με την πρώην σύζυγο του, Έρση, και τον άντρας της, Πέτρο Μπούτο.

 «Καµαρώνω για το ευαίσθητο, γλυκό 10χρονο αγόρι µου! ∆εν µιλώ συχνά γι' αυτόν γιατί µου έρχεται στο νου η παροιµία που µου έχει µάθει η µαµά µου: Άλλοι δεν γεννήσανε, µόνο η Μαριώ τον Γιάννη. Ξεκινάω να µιλώ για το παιδί και φουσκώνω από χαρά και καµάρι… Έχουµε µια υπέροχη σχέση, όπως γερή είναι η σχέση µου µε τη µητέρα του, την Έρση, και τον πατριό του. Φτιάξαµε ένα µοντέλο που δεν είναι σύνηθες στη χώρα µας, αλλά µας γεµίζει δύναµη και αγάπη. Τα παιδιά του Πέτρου (σ.σ εννοεί τον Πέτρο Μπούτο, τον δεύτερο σύζυγο της Έρσης) λένε τη µαµά µου γιαγιά, ενώ τον δικό του σηµαντικό ρόλο παίζει και ο πρώην πεθερός µου που είναι ιδανική πατρική φιγούρα… Βρισκόµαστε όσο πιο συχνά µπορούµε, το απολαµβάνουµε και τα καλοκαίρια τα περνάµε όλοι µαζί στην πανέµορφη Ικαρία».

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, αποκάλυψε πως δεν θα ήθελε ένα ακόμη παιδί στη ζωή του, καθώς δεν αισθάνεται έτοιμος να γίνει οικογενειάρχης: «Όχι, δεν θα ήθελα. Και δεν προβλέπεται. ∆εν θα συνιστούσα σε έναν άνθρωπο σαν εµένα να ξαναφτιάξει ένα τέτοιο µοντέλο οικογένειας. Με απορροφά τόσο πολύ η δουλειά µου, που αισθάνοµαι ότι δεν είµαι οικογενειάρχης µε τον τρόπο που ήταν ο πατέρας µου. Κι επειδή είµαι πολύ ενοχικός, φοβάµαι ότι αυτό θα οδηγούσε πάλι σε µια προβληµατική σχέση µε δύο θαµπούς ανθρώπους ή σε έναν δεύτερο χωρισµό µε παιδί. ∆εν θα ήθελα να µου συµβεί ξανά. Έχω δει ανθρώπους να χωρίζουν δεύτερη φορά και τρίτη και να µοιράζουν τον χρόνο τους ανάµεσα σε σπίτια: της πρώτης γυναίκας, της δεύτερης, της τρίτης… Άλλωστε, έχω ήδη µια πολύ στενά συνδεδεµένη οικογένεια, γιατί να κάνω ένα τέτοιο βήµα; Νιώθω την ευλογία να έχω µια πλήρη οικογένεια, η οποία ζει σε άλλο σπίτι».